Menu Close
  • Inicio
  • ->
  • Destacada
  • ->
  • MÉS DE 4.200 ESCOLARS HAN ASSISTIT ESTE CURS ALS PLANETARIS EN DIRECTE DE L’HEMISFÈRIC

MÉS DE 4.200 ESCOLARS HAN ASSISTIT ESTE CURS ALS PLANETARIS EN DIRECTE DE L’HEMISFÈRIC

‘L’​​​​​​​Univers a la teua aula’ és un programa adaptat a cada nivell educatiu des d’Infantil fins a Batxillerat

Més de 4.200 escolars han assistit als planetaris en directe ‘L’Univers a la teua aula’ des que va començar el curs el mes de setembre passat fins a este dimarts 13 de juny, que té lloc l’última sessió. Este espectacle forma part de l’oferta didàctica del complex i comprén els tres tipus de planetaris adaptats segons el nivell, des d’Astromenuts, dirigit a escolars d’Infantil, i ‘Un passeig pel sistema solar’, per a estudiants de Primària, fins a ‘El nostre lloc en el cosmos’, per als cursos de Secundària i Batxillerat.

 

‘Astromenuts’ és un planetari d’iniciació en les ciències de l’espai on l’alumnat d’entre 4 i 6 anys aprén curiositats sobre el dia i la nit, les fases de la Lluna i el sistema solar. Els cursos de Primària assistixen al planetari ‘Un passeig pel sistema solar’, que explica les diferències entre les estreles i els planetes, com es produixen els eclipsis de sol i lluna o les característiques dels planetes del sistema solar, entre altres temes.

 

‘El nostre lloc en el cosmos’, dirigit a estudiants de Secundària i Batxillerat, respon a preguntes relacionades amb exoplanetes, què és una supernova, com es formen i evolucionen les estreles o de quina manera influeix el Sol sobre la Terra perquè siga habitable.

Compartir

Otras noticias de interés

Suscríbete a nuestro boletín