Menu Close
  • Inicio
  • ->
  • Noticias
  • ->
  • LA ‘MOSTRA DE TURISME’ REUNIX A MÉS D’UN CENTENAR D’EMPRESES I ASSOCIACIONS TURÍSTIQUES DE LA COMUNITAT VALENCIANA

LA ‘MOSTRA DE TURISME’ REUNIX A MÉS D’UN CENTENAR D’EMPRESES I ASSOCIACIONS TURÍSTIQUES DE LA COMUNITAT VALENCIANA

El certamen, que se celebra hui i demà dissabte en el Museu de les Ciencies, és de lliure accés i gratuït

El Museu de les Ciències acull des de hui la cinquena edició de la Mostra de Turisme de la Comunitat Valenciana’ organitzat per la Generalitat a través de Turisme, i que ha inaugurat la secretària autonòmica de Turisme, Cristina Moreno, juntament amb la directora general de Turisme, Esther Labaig, i la directora general de la Ciutat de les Arts i les Ciències, Ana Ortells.

 

Esta trobada suposa una excel·lent oportunitat per a conéixer en un mateix espai tota l’oferta turística i gastronòmica més rellevant de la Comunitat Valenciana. L’accés és lliure i gratuït per a les persones interessades, hui divendres 13 d’octubre d’11 a 20h. i dissabte 14 d’octubre d’11 a 19h.

 

Enguany en la Mostra de Turisme, més d’un centenar d’empreses i associacions turístiques de la Comunitat Valenciana, agrupades per temàtiques o productes turístics, mostraran els seus serveis en una superfície de tres mil metres quadrats.

 

A més, enguany Elx, com a nova marca turística, tindrà el seu expositor al costat de la resta d’expositors propis de les marques Turisme de Castelló, València Turisme, Visit València, Visit Benidorm, Alacant i Costa Blanca.

 

Cal destacar que la Mostra de Turisme 2023 amplia l’espai dedicat a les activitats que poden gaudir els visitants. L’objectiu no és només donar a conéixer l’oferta turística d’empreses i municipis de la Comunitat Valenciana, sinó fomentar la interacció, que puguen tocar, assaborir i sentir el que ofereixen els destins.

 

Tota la informació i la programació prevista està disponible en la web de la Mostra de Turisme.

Compartir

Otras noticias de interés

Suscríbete a nuestro boletín