Menu Close
  • Inicio
  • ->
  • Destacada
  • ->
  • LA CIUTAT DE LES ARTS I LES CIÈNCIES ACULL L’EXPOSICIÓ ‘LA PAZ COMENÇA AMB MI’

LA CIUTAT DE LES ARTS I LES CIÈNCIES ACULL L’EXPOSICIÓ ‘LA PAZ COMENÇA AMB MI’

La mostra estarà fins al 15 de juliol

La Ciutat de les Arts i les Ciències acull des de hui l’exposició ‘La Paz comença amb mi’ que commemora els 75 anys de les missions de Pau i forma part d’una campanya global d’un any de duració promoguda per la Secretària de l’ONU. La campanya busca mostrar el gran impacte de les operacions de manteniment de la pau de l’ONU en les vides de milions de persones atrapades en conflictes violents, i commemorar i honrar a totes les persones que han treballat per a protegir i promoure la pau a tot el món.

 

La inauguració de la mostra, situada en els exteriors del complex de lliure accés al públic, ha comptat amb la presència de Michel Bergeron, cap de Missió de l’Oficina de Nacions Unides a València, la secretària autonòmica per a la Unió Europea i Relacions Externes de Presidència, Carolina Punset Bannel, el delegat de Defensa de la Comunitat Valenciana, Ángel José Adán García i Antonio Torres, director de la Ciutat de les Arts i les Ciències.

 

Al llarg de les imatges, es realitza un recorregut per la història de les missions de Pau que es remunta al 1948 quan el Consell de Seguretat va autoritzar per primera vegada el desplegament d’observadors militars a Orient Mitjà. En l’actualitat hi ha 87.00 dones i homes que treballen en primera línia, recorrent els llocs més remots per a ajudar a la construcció i el manteniment de la Pau.

 

L’exposició mostra l’inici del manteniment de la Pau, policia de l’ONU, civils en Acció, Cascos Blaus, activitats Relatives a les Mines, processos Polítics i de Pau, protecció de Civils, protecció de la Infància, Dones, pau, seguretat i Estat de dret i governança del sector de seguretat. Un total de 39 imatges que detallen l’evolució i reformulació de les missions de Pau al llarg d’aquests últims 75 anys.

 

L’exposició estarà disponible fins al 15 de juliol i forma part d’una exhibició itinerant que aterra des de Nova York. València és la primera parada del seu viatge per altres ciutats europees gràcies al suport de la base de l’ONU a Quart de Poblet i la Ciutat de les Arts i les Ciències.

 

Compartir

Otras noticias de interés

Suscríbete a nuestro boletín