Menu Close
  • Inicio
  • ->
  • Destacada
  • ->
  • LA MOSTRA ‘LA PAU COMENÇA AMB MI’ DE l’ONU ESTARÀ EN LA CIUTAT DE LES ARTS I LES CIÈNCIES FINS AL 15 DE JULIOL

LA MOSTRA ‘LA PAU COMENÇA AMB MI’ DE l’ONU ESTARÀ EN LA CIUTAT DE LES ARTS I LES CIÈNCIES FINS AL 15 DE JULIOL

Últims dies per a visitar l’exposició de lliure accés que commemora els 75 anys de les missions de Pau i que està instal·lada en els exteriors del complex

L’exposició “La Pau comença amb mi” que commemora els 75 anys de les missions de Pau estarà muntada en la Ciutat de les Arts i les Ciències fins al pròxim 15 de juliol. València ha sigut la primera parada a Europa del seu viatge des de Nova York gràcies al suport de la base de l’ONU a Quart de Poblet i la Ciutat de les Arts i les Ciències.

 

La mostra, de lliure accés, està situada en l’exterior del complex, entre l’Hemisfèric i el Palau de les Arts, i forma part d’una campanya global d’un any de duració promoguda per la Secretaria de l’ONU. ‘La Paz comença amb mi’ busca mostrar el gran impacte de les operacions de manteniment de la pau de l’ONU en les vides de milions de persones atrapades en conflictes violents, així com honrar a totes les persones que han treballat per a protegir i promoure la pau a tot el món.

 

Al llarg de les imatges, es realitza un recorregut per la història de les missions de Pau que es remunta al 1948 quan el Consell de Seguretat va autoritzar per primera vegada el desplegament d’observadors militars a Orient Mitjà. En l’actualitat hi ha 87.000 dones i homes que treballen en primera línia, recorrent els llocs més remots per a ajudar a la construcció i el manteniment de la Pau.

 

L’exposició mostra l’inici del manteniment de la Pau, policia de l’ONU, civils en Acció, Cascos Blaus, activitats Relatives a les Mines, processos Polítics i de Pau, protecció de Civils, protecció de la Infància, Dones, pau, seguretat i Estat de dret i governança del sector de seguretat. Un total de 39 imatges que detallen l’evolució i reformulació de les missions de Pau al llarg d’estos últims 75 anys.

Compartir

Otras noticias de interés

EL MUSEU DE LES CIÈNCIES PRESENTA LA NOVA EXPOSICIÓ ‘LA LLUNA A l’ABAST DE LES TEUES MANS’

– La mostra forma part de la programació dedicada a l’espai en 2024 que continuarà amb les exposicions ‘Mediterranea’ (8 de maig) i ‘Up to Space. Missió Espacial’ (16 de maig)

– La responsable d’Educació i Comunicació de l’Agència Espacial Europea (EIXA), Sandra Benítez, impartirà la conferència ‘Explorant l’Univers per a protegir millor el nostre planeta’ el dimecres 16 de maig a les 19 hores

Suscríbete a nuestro boletín