Menu Close
Ven a ver las cuerdas vocales en acción, marca el tempo de una orquesta, compón e interpreta con diferentes instrumentos o toca un arpa virtual

EXPOSICIÓ FINALITZADA

PLAY. CIÈNCIA I MÚSICA

 Vine a veure les cordes vocals en acció, marca el tempo d’una orquestra, compon i interpreta amb diferents instruments o toca una arpa virtual.

 

 

Les ciències i les lletres no sols no estan enfrontades, sinó que formen part del corpus complet de la nostra cultura. L’exposició “Play. Ciència i música”, produïda pel Parc de les Ciències de Granada en col·laboració amb el Museu Interactiu de la Música de Màlaga (MIMMA), permet submergir-te en el món de la música des de perspectives tan variades com la història, l’antropologia, la ciència i l’educació.

Play mostra una àmplia col·lecció històrica d’instruments musicals, espais amb experiències interactives entorn de processos creatius i cognitius de la música així com experiències multimèdia. Una exposició plena de sorpreses: Quant talent i quanta tecnologia es necessita per a reproduir música amb una maquina mecànica?, música gravada en un corró de fusta…!, podem veure les ones? hi ha música en el buit?

Vine a veure les cordes vocals en acció, marca el tempo d’una orquestra, compon i interpreta amb diferents instruments de corda i percussió o toca una arpa virtual. Una oportunitat per a comprendre i sentir la passió per la música i la ciència en una exposició que compta a més amb la col·laboració de la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia-Ministeri de Ciència i Innovació.

“Si no fora físic, probablement seria músic. Sovint pense en música”. Albert Einstein.

Si vols conéixer més sobre ciència i música, pots disfrutar d’una visita guiada a l’exposició, per tan sols 3,5 €. La duració és d’1 hora i necessites l’entrada del Museu. Els menors de 12 anys han d’anar acompanyats per un adult amb entrada. Consulta disponibilitat en el 96 197 46 86 o en reservas@cac.es. La visita es completa amb tallers en els quals es proven “efectes sonors” i es convida al públic a tocar instruments.

Només en taquilles en el moment de la compra i presentant la documentació acreditativa, 50% de descompte en l’entrada del Museu de les Ciències per a estudiants i professors de centres d’ensenyament i escoles de música, incloent les no reglades; professionals del món de la música i membres de bandes de música.

Compartir
Temporal
09/10/2020
 – 20/08/2023
Recinte: Museu de les Ciències

Visita virtual

Disfruta de la visita virtual a la exposición pinchando en la imagen