Menu Close
expo_instants

INSTANTS. TERCERA EDICIÓ

La Ciutat de les Arts i les Ciències complix 25 anys. Amb motiu d’esta efemèride, convoquem la tercera edició del concurs fotogràfic INSTANTS, de la xarxa social Instagram. Les 20 imatges guanyadores formen part de l’exposició, de lliure accés, que s’ubica en els exteriors del complex.

 

 

La Ciutat de les Arts i les Ciències és un dels punts més fotografiats de la ciutat. Pocs visitants es resistixen a immortaliltzar la seua extraordinària arquitectura i els seus originals continguts.

L’exposició ‘Instants’, amb els guanyadors del concurs organitzat en la xarxa social Instagram, arreplega només una mostra de les múltiples imatges que proporciona un complex en què cada dia és possible descobrir un nou racó, un enquadrament diferent, una composició original, un instant inèdit.

En el compte oficial d’Instagram @ciudadartesciencias estan publicades totes les fotografies dels edificis i/o continguts de la Ciutat de les Arts i les Ciències que han participat en el concurs utilitzant l’etiqueta #25anysCiutatArtsCiències.

Compartir
Temporal
Recinte: Museu de les Ciències
Ubicació: Exteriores