Menu Close
intants-24-11

INSTANTS. EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA

La quarta edició del concurs fotogràfic INSTANTS, organitzat per la Ciutat de les Arts i les Ciències, convocat al gener de 2024, va ser dissenyat per a ressaltar la bellesa de cada angle d’este emblemàtic lloc.

 

La selecció de les millors imatges està formada per vint instantànies que capturen alguna particularitat o element del complex, ja siga arquitectònic, de contingut o fins i tot moments quotidians, però sempre en format de detall, tal com plantejava el repte proposat en esta edició ‘La Ciutat al detall. Art en cada angle’. INSTANTS és un viatge visual que revela l’essència des de diversos punts de vista d’este complex arquitectònic.

 

A través del compte oficial d’Instagram @ciudadartesciencias, s’han seleccionat les fotos guanyadores del concurs al qual s’han presentat més de 1.000 imatges. Des d’instantànies enlluernadores fins a moments efímers congelats en el temps, cada fotografia reflectix la diversitat i la creativitat que definix a la Ciutat de les Arts i les Ciències.

 

 

Et convidem a disfrutar de l’exposició d’accés lliure en els nostres exteriors, o descarrega l‘exposició en línia i deixa’t inspirar per la màgia de la Ciutat de les Arts i les Ciències.

Compartir
Temporal
Recinte: Museu de les Ciències
Ubicació: Exteriores

Galería de imágenes