Menu Close
  • Inicio
  • ->
  • EL CONSELL DE LA INFÀNCIA CONTRA EL CANVI CLIMÀTIC. JUNTS PODEM ACONSEGUIR-HO
expo_juntospodemoslograrlo

EL CONSELL DE LA INFÀNCIA CONTRA EL CANVI CLIMÀTIC. JUNTS PODEM ACONSEGUIR-HO

Exposició de lliure accés concebuda i realitzada pel nostre Consell de la Infància. Els xiquets i xiquetes compartixen amb els seus textos i dibuixos la seua visió del medi ambient i idees per a la seua protecció.

 

 

El Consell de la Infància de la Ciutat de les Arts i les Ciències està format per alumnes de tercer cicle de primària que col·laboren estretament amb el Museu de les Ciències amb l’objectiu d’integrar la mirada dels xiquets en els continguts i posar en valor la seua capacitat d’opinar, expressar i crear.

 

L’exposició “El Consell de la Infància contra el canvi climàtic. Junts podem aconseguir-ho” ha sigut concebuda i realitzada pels membres d’este Consell que han triat les temàtiques de les quals es parla i creat els textos i dibuixos de la mostra. D’esta manera, volen compartir amb els visitants la seua visió del medi ambient i inspirar amb les seues idees la seua protecció.

 

Boscos, oceans, fauna, Terra, atmosfera, energia, aigua, cultura, transport sostenible i consum responsable són els deu panells que, a manera de decàleg mediambiental, exposen cadascun un tema sobre medi ambient, el planeta o l’acció humana sobre este.

 

Més informació sobre el Consell de la Infància de la Ciutat de les Arts i les Ciències.

Compartir
Temporal
Recinte: Museu de les Ciències
Ubicació: Primera planta