Menu Close
  • Inicio
  • ->
  • Noticias
  • ->
  • UN GRUP DE DOCENTS PARTICIPA EN UNA JORNADA ESPECIAL EN LA CIUTAT DE LES ARTS I LES CIÈNCIES

UN GRUP DE DOCENTS PARTICIPA EN UNA JORNADA ESPECIAL EN LA CIUTAT DE LES ARTS I LES CIÈNCIES

El ‘Dia del Docent’ és un servei d’assessorament didàctic per a donar a conéixer les novetats i activitats escolars

Un grup de docents ha participat en la jornada especial ‘Dia del Docent’ organitzada per la Ciutat de les Arts i les Ciències per a este col·lectiu amb l’objectiu de mostrar-los els recursos i oferta didàctica del complex.

 

Acompanyats per personal de divulgació, han assistit al taller de ‘Ciència a Escena’ i han visitat la nova exposició ‘La Ciència de Pixar’, a més de gaudir de la projecció ‘Oceans’ en l’Hemisfèric ‘. Durant la jornada se’ls ha facilitat itineraris i activitats adaptades a cada nivell educatiu i la matèria dels diferents grups escolars.

 

Les pròximes dates del ‘Dia del Docent’ seran el 21 d’octubre i el 18 de novembre, totes dues jornades ja completes. En 2024, se celebrarà una nova activitat el 10 de febrer i queden places. Les persones interessades han d’inscriure’s primer com a docents en https://cac.es/web/educacion/ i posteriorment en la imatge corresponent a l’activitat ‘Dia del Docent’.

 

Per a més informació, poden contactar amb el servei d’Atenció a Escolars en el 96 197 46 86 o a través del correu reservas@cac.es

Compartir

Otras noticias de interés

Suscríbete a nuestro boletín