Menu Close
  • Inicio
  • ->
  • Destacada
  • ->
  • LA CIUTAT DE LES ARTS I LES CIÈNCIES TRIARÀ LA SEUA FELICITACIÓ NADALENCA ENTRE ELS DIBUIXOS DEL CONCURS DE NADAL

LA CIUTAT DE LES ARTS I LES CIÈNCIES TRIARÀ LA SEUA FELICITACIÓ NADALENCA ENTRE ELS DIBUIXOS DEL CONCURS DE NADAL

Últimes setmanes per a presentar els treballs ja que el termini finalitza el pròxim 12 de desembre

La Ciutat de les Arts i les Ciències ha convocat una nova edició del concurs de dibuix ‘Nadal en la Ciutat de les Arts i les Ciències’ en el qual poden participar estudiants d’Educació Primària de la Comunitat Valenciana. Entre els nou guanyadors se seleccionarà la postal de felicitació nadalenca de la Ciutat de les Arts i les Ciències.

 

Els treballs podran presentar-se al concurs fins al 12 de desembre. Les creacions han de realitzar-se en un foli o cartolina grandària A4 i es podrà utilitzar qualsevol material que no presente relleu, així com evitar productes sintètics o que tinga plàstics com per exemple aerosols i dissolvents que no siguen de base d’aigua, purpurina, etc. Els dibuixos es remetran a l’Àrea de Màrqueting i Publicitat en la següent adreça postal: Museu de les Ciències. Avinguda del Professor López Piñero (Historiador de la Medicina), número 7. 46013, València.

 

Seran seleccionats tres dibuixos per cada dos cursos: 1r i 2n; 3r i 4t; 5é i 6é de Primària. Cadascun dels premiats guanyarà entrades de la Ciutat de les Arts i les Ciències. La decisió del jurat es farà públic el 15 de desembre de 2023 en la web i en les xarxes socials de la Ciutat de les Arts i les Ciències. Per a més informació, consultar la pàgina web de la Ciutat de les Arts i les Ciències.

Compartir

Otras noticias de interés

Suscríbete a nuestro boletín