Menu Close
  • Inicio
  • ->
  • Noticias
  • ->
  • EL MUSEU DE LES CIÈNCIES ORGANITZA LA CONFERÈNCIA ‘CANVI CLIMÀTIC: MÉS PERILLS ATMOSFÈRICS.ESTEM PREPARATS?’

EL MUSEU DE LES CIÈNCIES ORGANITZA LA CONFERÈNCIA ‘CANVI CLIMÀTIC: MÉS PERILLS ATMOSFÈRICS.ESTEM PREPARATS?’

La xarrada serà impartida pel catedràtic de Geografia i director del Laboratori de Climatologia de la Universitat d’Alacant, Jorge Olcina, el pròxim 24 d’octubre

El Museu de les Ciències organitza la conferència ‘Canvi climàtic: més perills atmosfèrics. Estem preparats?’, impartida pel catedràtic de Geografia i director del Laboratori de Climatologia de la Universitat d’Alacant, Jorge Olcina.

 

La xarrada, gratuïta i de lliure accés, tindrà lloc el pròxim 24 d’octubre a partir de les 19.00 hores a l’auditori Santiago Grisolía del Museu de les Ciències.

 

L’activitat serà presentada i moderada per José Luis Rubio, Premi Rei Jaume I (protecció del medi ambient, 1996) i membre del Comité d’Experts de la Ciutat de les Arts i les Ciències.

 

En la seua conferència, Olcina parlarà del desenvolupament de programes d’adaptació al canvi climàtic que permeten minimitzar les conseqüències d’un procés global d’impacte regional notable en les terres del Mediterrani.

 

El procés actual de calfament climàtic per l’efecte d’hivernacle de causa antròpica està originant canvis en la mateixa dinàmica atmosfèrica. Es produïxen processos de reajustament del balanç energètic planetari més freqüents i enèrgics, que es manifesten en forma de perills meteorològics que alteren el funcionament de les societats.

 

La regió mediterrània és un punt calent de canvi climàtic a escala planetària que ja manifesta evidències que originen esdeveniments atmosfèrics extrems.

 

Compartir

Otras noticias de interés

Suscríbete a nuestro boletín