Menu Close
  • Inicio
  • ->
  • Destacada
  • ->
  • 📢 NOVA EXPOSICIÓ: LA LLUNA A L’ABAST DE LES TEUES MANS
exposición la Luna

📢 NOVA EXPOSICIÓ: LA LLUNA A L’ABAST DE LES TEUES MANS

Descobrix la Lluna com mai abans en la nostra nova exposició!

 

L’any en què celebrem el 55 aniversari de l’arribada de l’home a la Lluna, et convidem a explorar la Lluna en el Museu de les Ciències. En col·laboració amb AVANQUA, la Fundació Obra Social “La Caixa” i l’Agència Espacial Europea (EIXA), presentem una exposició científica sobre el nostre fascinant satèl·lit: La Lluna a l’abast de les teues mans.

 

Des de l’antiguitat, la Lluna ha exercit una poderosa influència sobre la humanitat, despertant la nostra curiositat i obsessió. En esta exposició, viatjaràs en el temps per a descobrir com ha evolucionat la nostra comprensió i exploració d’este cos celeste.

 

Des dels primers telescopis fins a les missions robòtiques contemporànies, coneixeràs la història de la Lluna i les fites més importants del seu estudi i exploració. Des de les primeres imatges enviades pel Lluna 9 fins a l’històric moment en què Neil Armstrong va trepitjar la seua superfície, cada pas en la nostra exploració lunar es convertix en un emocionant capítol d’esta fascinant odissea.

 

Prepara’t per al futur de l’exploració lunar i coneix els projectes més ambiciosos que s’estan gestant en l’actualitat. Des de la volta de l’home a la Lluna amb el programa *Artemis fins a la construcció de bases lunars i estacions espacials, descobrix com la Lluna s’està convertint en un punt crucial en l’exploració de l’espai profund.

 

T’esperem per a viatjar a la Lluna a l’abast de les teues mans!

 

Luna pie de logos color

Compartir
Temporal
30/04/2024
 – 06/01/2025
Recinte: Museu de les Ciències
Ubicació: Primera planta