Menu Close

EL PAPER DE L’ANTÀRTIDA EN EL CLIMA GLOBAL

Conferència a càrrec de la Dra. Carlota Escutia Dotti, Investigadora Científica en l’Institut Andalús de Ciències de la Terra (IACT) del Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC). La Dra. Escutia ha rebut reconeixements internacionals com el Premi Rei Jaume I en Protecció del Medi Ambient, la SCAR Medal for International Scientific Coordination, el Honorary Fellow Award de la Geological Society of America i la Blaustein Professor Fellowship de la Universitat de Stanford.
La Ciutat de les Arts i les Ciències presenta una nova conferència dins del Cicle d’Actualitat, que té com a objectiu acostar els últims avanços de la investigació científica a la ciutadania. En esta ocasió, la Dra. Carlota Escutia Dotti abordarà el paper crucial que juga l’Antàrtida en el sistema climàtic global. Explicarà com les enormes capes de gel del continent antàrtic regulen el nivell de la mar, influïxen en els corrents oceànics i afecten els patrons climàtics de tot el planeta. A més, analitzarà la influència històrica de l’Antàrtida en el clima terrestre i debatrà sobre els efectes de l’escalfament global actual en este ecosistema polar. La conferència també destacarà la importància de l’Antàrtida en la planificació d’estratègies globals de mitigació i adaptació al canvi climàtic.
Programa:
      • 18.30: accés a la sala
      • 19.00: conferència
      • 20.00: col·loqui
      • 20.30: fi de l’activitat
Accés lliure fins a completar aforament. L’entrada es realitzarà per la porta oest del carrer Menor del Museu de les Ciències (al costat de l’Hemisfèric).
 Esta conferència serà gravada en vídeo i retransmesa en directe, podent ser difosa en qualsevol dels mitjans audiovisuals i/o espais de la Ciutat de les Arts i les Ciències, així com en el nostre canal de Youtube.

 

 

 

 

Compartir
Data: 3 October 2024
Recinte: Museu de les Ciències
Ubicació: Auditorio Santiago Grisolía del Museu de les Ciències
Hora: 19.00 a 20.30 horas

Enquesta de satisfacció

Si has assistit a esta conferència ens agradaria conéixer  la teua opinió  a través d’esta enquesta de satisfacció.