Menu Close
  • Inicio
  • ->
  • Actividad
  • ->
  • EUROPEAN YOUTH PARLIAMENT (EYPE) – GENERAL ASSAMBLY VALÈNCIA 2024

ACTIVITAT FINALITZADA

EUROPEAN YOUTH PARLIAMENT (EYPE) – GENERAL ASSAMBLY VALÈNCIA 2024

La Ciutat de les Arts i les Ciències acollirà, els dies 16 i 17 de setembre, de 2024 l’Assemblea General de la Sessió Nacional de València 2024 de l’European Youth Parliament Espanya (EYPE). Esta organització apolítica i apartidista es dedica a abordar les necessitats de la joventut europea, promovent el pensament crític i independent i el desenrotllament d’habilitats socials i polítiques essencials per al futur dels joves.

 

Durant estos dos dies, els participants debatran i presentaran resolucions sobre una àmplia gamma de temes actuals relacionats amb la Unió Europea, amb especial èmfasi en la sostenibilitat, la biodiversitat i la conscienciació ambiental, en el marc de la Capitalitat Verda Europea de València 2024.

 

L’Assemblea General comptarà amb, aproximadament, 200 assistents, incloent 50 responsables de la sessió (officials), 120 delegats i 30 professors o representants de col·legis participants. A més, es comptarà amb la presència de convidats d’honor que oferiran discursos i participaran com a públic.

 

 

 

Galeria d'imatges

Compartir
Ubicació: Museu de les Ciències
Recinte: Auditorio Santiago Grisolía