Menu Close
  • Inicio
  • ->
  • Destacada
  • ->
  • EL MUSEU DE LES CIÈNCIES ACULL L’EXPOSICIÓ DEDICADA ALS PREMIS REI JAUME I 2024

EL MUSEU DE LES CIÈNCIES ACULL L’EXPOSICIÓ DEDICADA ALS PREMIS REI JAUME I 2024

La mostra està situada al Carrer Menor del Museu de les Ciències i és de lliure accés

El  Museu de les Ciències acull l’exposició dedicada als Premis Rei Jaume I 2024 que destaca els assoliments científics de les persones premiades en l’última edició dels guardons.

 

La mostra se situa al Carrer Menor, espai en la planta baixa del Museu de les Ciències de lliure accés al públic. Al llarg de huit panells, es presenten el guardó i les diferents categories així com les trajectòries reconegudes enguany:  Antonio Acín Dal Maschio, en Investigació Bàsica; Francisco Pérez García, en Economia; Xavier Trepat Guixer, en Investigació Biomèdica; Sergio M. Vicente Serrano, en Protecció del Medi Ambient; Luis Serrano Pubul, en Noves Tecnologies; Victor Amarnani, premi a l’Emprenedor; Jordi Sunyer Deu, en Investigació Clínica i Salut Pública.

 

La Ciutat de les Arts i les Ciències exposa cada any esta mostra per a divulgar els premis atorgats per la Fundació Premis Rei Jaume I, que contribuïxen a la promoció de la investigació i el desenrotllament científic a Espanya, i que van ser impulsats pel professor Santiago Grisolía.

Compartir

Otras noticias de interés