Menu Close
  • Inicio
  • ->
  • Destacada
  • ->
  • EL MUSEU DE LES CIÈNCIES ACULL NOVES ACTUACIONS DE ‘UN LLAC DE CONCERTS’ AMB BERKLEE VALÈNCIA

EL MUSEU DE LES CIÈNCIES ACULL NOVES ACTUACIONS DE ‘UN LLAC DE CONCERTS’ AMB BERKLEE VALÈNCIA

Les sessions de música en directe se celebraran els dies 19, 24, 25 i 26 de juliol a les 19 hores en el passeig nord del Museu de les Ciències

El Museu de les Ciències acull este mes de juliol els últims concerts de temporada d’estiu del cicle ‘Un Llac de Concerts’ de Berklee València. Els pròxims esdeveniments tindran lloc els dies 19, 24, 25 i 26, a les 19.00 hores, en el passeig nord del Museu. ‘Un Llac de Concerts’ és el pla perfecte per a començar el cap de setmana amb la millor música en directe i a l’aire lliure.

 

Els professors de Berklee seran els protagonistes de la primera d’estes sessions, prevista per a divendres que ve 19 de juliol. Serà una oportunitat inigualable per a gaudir de la mà de músics de primer nivell, en un entorn privilegiat com és la Ciutat de les Arts i les Ciències.

 

Els dies 24, 25 i 26 de juliol seran els estudiants del programa d’estiu del campus els qui pugen a l’escenari per a delectar-nos amb una àmplia selecció d’estils musicals, des del jazz al blues i el soul, passant per músiques del món, flamenc, electrònica, folk, funk, etc.

 

Després d’una pausa a l’agost, el cicle ‘Un Llac de Concerts’ continuarà el pròxim curs acadèmic, amb nous concerts programats per als mesos de setembre i octubre. Esta proposta musical gratuïta, compta amb el suport de BBVA.

Compartir

Otras noticias de interés