Menu Close
  • Inicio
  • ->
  • Destacada
  • ->
  • EL HEMISFÈRIC ESTRENA EL PLANETARI MUSICAL ‘PINK FLOYD: THE DARK SIDE OF THE MOON’

EL HEMISFÈRIC ESTRENA EL PLANETARI MUSICAL ‘PINK FLOYD: THE DARK SIDE OF THE MOON’

La projecció combina imatges del cosmos amb la música del famós àlbum

L’Hemisfèric ha ampliat la seua oferta amb el planetari musical ‘Pink Floyd: The Dark Side of the Moon’ en format fulldome 2D i dissenyat per la llegendària banda de música britànica. Gràcies a les últimes tecnologies, l’espectacle combina imatges del cosmos amb la música del famós àlbum, considerat un dels millors de la història del rock.

 

‘Pink Floyd: The Dark Side of the Moon’ és un planetari sense narració en el qual la música acompanya a les escenes de la Lluna, de l’espai, l’Estació Espacial Internacional i imatges tipus làser en moviment, a més d’altres espectaculars propostes. El públic viu així una experiència sensorial amb els concordes de cançons mítiques i el seu so envolupant mentres viatja a través del sistema solar projectat en la pantalla còncava de l’Hemisfèric.

 

Amb esta projecció especial, l’Hemisfèric s’unix a la celebració del 50 aniversari de l’àlbum ‘The Dark Side of the Moon’, que va ser presentat en el Planetari de Londres al març de 1973.

 

En l’Hemisfèric este estiu també és possible gaudir de ‘Les Nocturnes d’estiu’, que se celebren fins al 5 de setembre els dimarts i dijous a les 20 hores. Són sessions narrades en directe en les quals s’explica al públic el que apareix en la pantalla, especialment les constel·lacions més representatives d’esta època de l’any i les línies invisibles que conten històries mitològiques.

 

A més, els primers diumenges de mes a les 12 hores es realitza el planetari en directe ‘Astromenuts’ amb el qual el públic infantil s’inicia en les ciències de l’espai i descobrix el món que els envolta a través de divertits dibuixos, històries i animacions. Tot això s’emmarca en els continguts especials dedicats a l’astronomia que la Ciutat de les Arts i les Ciències ha programat per a enguany.

Compartir

Otras noticias de interés