Menu Close
  • Inicio
  • ->
  • Destacada
  • ->
  • EL HEMISFÈRIC AMPLIA AL JULIOL LA SEUA OFERTA EN PLANETARIS AMB L’ESPECTACLE ‘ASTROMENUTS’ DIRIGIT AL PÚBLIC FAMILIAR

EL HEMISFÈRIC AMPLIA AL JULIOL LA SEUA OFERTA EN PLANETARIS AMB L’ESPECTACLE ‘ASTROMENUTS’ DIRIGIT AL PÚBLIC FAMILIAR

– Esta projecció se suma a ‘Les Nocturnes d’Estiu’ i al planetari musical ‘Pink Floyd The Dark Side of the Moon’

– Entre les novetats de la Ciutat de les Arts i les Ciències per a este mes destaca la ‘Fira de Berklee’ dissabte que ve dia 6 i els concerts en directe els dies 19, 24, 25 i 26 de juliol

L’Hemisfèric amplia a partir de juliol la seua oferta en planetaris amb l’espectacle infantil ‘Astromenuts’ dirigit a públic familiar i que se celebra els primers diumenges de mes a les 12 hores. Esta projecció se suma a ‘Les Nocturnes d’Estiu’ (dimarts i dijous a les 20 hores) i a la pròxima estrena, previst el 10 de juliol, del planetari musical ‘Pink Floyd The Dark Side of the Moon’; tot això forma part dels continguts especials dedicats a l’astronomia que la Ciutat de les Arts i les Ciències ha programat per a enguany.

 

‘Astromenuts’ és un espectacle en directe amb el qual el públic infantil s’inicia en les ciències de l’espai i descobrix el món que els envolta a través de divertits dibuixos, històries i animacions. La primera cita serà este diumenge 7 de juliol a les 12 hores en el Hemisfèric, a més està previst el diumenge 4 d’agost i el diumenge 1 de setembre a la mateixa hora.

 

En l’Hemisfèric este estiu també és possible gaudir de ‘Les Nocturnes d’estiu’, que se celebren fins al 5 de setembre els dimarts i dijous a les 20 hores. Són sessions narrades en directe en les quals s’explica al públic el que apareix en la pantalla, especialment les constel·lacions més representatives d’esta època de l’any i les línies invisibles que conten històries mitològiques.

 

A més, a partir del 10 de juliol, la cartellera de l’Hemisfèric incorpora el planetari musical en format Fulldome 2D ‘Pink Floyd: The Dark Side of  the Moon’ dissenyat per la llegendària banda de música britànica. Amb l’ajuda de la tecnologia moderna, l’espectacle combina imatges impressionants del cosmos amb la música del famós àlbum, considerats un dels millors de la història del rock.

 

Música en directe

Entre les propostes de juliol, destaca la celebració dissabte que ve dia 6 de la ‘Fira de Berklee’ organitzada per Berklee València per a celebrar la graduació dels seus estudiants i que consistirà en una jornada oberta al públic amb música en directe i activitats per a tota la família. Des de les 11:00h a les 23:30h., tindran lloc actuacions musicals, projeccions audiovisuals, tallers d’art i ciència, discjòqueis en directe, foodtrucks, entre altres propostes de lliure accés.

 

Durant este mes també hi ha programades actuacions musicals de ‘Un llac de concerts’ els dies 19, 24, 25 i 26 de juliol a les 19 hores en l’escenari del passeig nord del Museu de les Ciències. Una gran varietat de gèneres musicals, des del jazz, blues, o soul, passant per músiques del món, electrònica, folk, fins al flamenc, o el jazz llatí, protagonitzen cadascun dels concerts d’esta iniciativa interpretats per estudiants del campus Berklee de València.

Compartir

Otras noticias de interés

Suscríbete a nuestro boletín