Menu Close
  • Inicio
  • ->
  • Destacada
  • ->
  • LA VERSIÓ ITINERANT DE ‘MART. LA CONQUESTA D’UN SOMNI’ ARRIBA AL PLANETARI DE CASTELLÓ

LA VERSIÓ ITINERANT DE ‘MART. LA CONQUESTA D’UN SOMNI’ ARRIBA AL PLANETARI DE CASTELLÓ

Esta exposició és una adaptació de la mostra que pot veure’s en el Museu de les Ciències

La versió itinerant de ‘Mart. La conquesta d’un somni’, coproduïda per Fundació Telefònica i la Ciutat de les Arts i les Ciències, en col·laboració amb ESA (European Space Agency) i INTA (Institut Nacional de Tècnica Aeroespacial),  arriba en la seua versió itinerant a Castelló. L’exposició va poder veure’s amb anterioritat en l’Espai Fundació Telefònica de Madrid i actualment es troba exposada en la Ciutat de les Arts i les Ciències.

 

En la inauguració han participat la regidora d’Educació i Cultura de l’Ajuntament de Castelló, María España; el director del Planetari de Castelló, Jordi Artés; la directora de Continguts de la Ciutat de les Arts i les Ciències, Miriam Atienza;  i la coordinadora de l’exposició de Fundació Telefònica, Sandra Gutiérrez.

 

L’exposició “Mart. La conquesta d’un somni” oferix una visió de totes les perspectives d’este planeta, tant des del punt de vista científic com cultural i històric. Al llarg del recorregut de l’exposició, el públic pot descobrir els fets i dades més rellevants i curiosos del planeta roig a través dels sis àmbits que la componen.

 

La primera seu que va acollir esta mateixa adaptació va ser el Museu Casa de la Ciència de Sevilla (CSIC). Posteriorment, la mostra va viatjar al Museu de la Ciència (Fundació Municipal de Cultura de l’Ajuntament de Valladolid) de Valladolid, on es va poder visitar fins a l’11 de setembre de 2022. La següent parada va ser la Casa de les Ciències de l’Ajuntament de Logronyo, on va romandre fins a gener de 2023 i, finalment, va ser la primera exposició a inaugurar el Mobility City de Saragossa, on va estar des de març a juny de 2023.

Compartir

Otras noticias de interés

Suscríbete a nuestro boletín