Menu Close
  • Inicio
  • ->
  • Destacada
  • ->
  • EL MUSEU DE LES CIÈNCIES CELEBRA LA FINAL DE LA XII EDICIÓ DEL CONCURS ‘DESAFIAMENT ROBOT’

EL MUSEU DE LES CIÈNCIES CELEBRA LA FINAL DE LA XII EDICIÓ DEL CONCURS ‘DESAFIAMENT ROBOT’

Un total de 475 estudiants han presentat els seus projectes robòtics

El Museu de les Ciències ha celebrat la final de la XII edició del concurs ‘Desafiament Robot’ amb la participació de 475 estudiants distribuïts en 93 equips procedents de 35 centres escolars que han competit amb un robot dissenyat i programat per ells al llarg de tot el curs.

 

Les diferents proves del certamen, que compta amb la col·laboració de la Universitat Politècnica de València, IngenioKids i Omron, s’han realitzat en el Saló Arcs del Museu de les Ciències. A més de les competicions, s’ha instal·lat una zona expositiva on estes empreses i institucions han mostrat alguns dels seus productes i projectes d’investigació.

 

En la categoria LEGO SUMO, els col·legis guanyadors en Primària han sigut els equips del Col·legi Rivas Luna de L’Eliana, tant el primer com el segon premi; i en Secundària, Batxillerat i Cicles Formatius, l’IES Balears de València el primer premi i l’IES Gabriel Ciscar d’Oliva el segon. En la modalitat SUMO LIBRE, els equips guanyadors han sigut de l’IES Gabriel Ciscar d’Oliva, tant el primer lloc com el segon.

 

Els equipe de l’IES Rascanya de València han guanyat en la categoria DESAFIO en la menció especial així com el primer i segon premi. En la categoria de Creativa Robot Dance, la prova de ball, el primer premi ha sigut per a l’equip de l’IES Pare Arques de Cocentaina i el segon guardó per a un altre equip del mateix centre escolar.

 

La Ciutat de les Arts i les Ciències és un espai cultural en el qual es promou de moltes formes la curiositat per la ciència i la tecnologia, especialment entre els més joves, i els robots suposen una oportunitat per a aconseguir-lo. ‘Desafie Robot’ és un referent en la Comunitat Valenciana en competicions de robòtica.

Compartir

Otras noticias de interés

Suscríbete a nuestro boletín