Menu Close
  • Inicio
  • ->
  • Destacada
  • ->
  • EL MUSEU DE LES CIÈNCIES CELEBRA EL DIA DELS MUSEUS AMB EL SORTEIG DE 1.000 ENTRADES

EL MUSEU DE LES CIÈNCIES CELEBRA EL DIA DELS MUSEUS AMB EL SORTEIG DE 1.000 ENTRADES

El sorteig d’entrades es realitzarà entre totes les persones subscrites a la ‘newsletter’ de la Ciutat de les Arts i les Ciències perquè visiten el Museu de les Ciències el 18 de maig, Dia Internacional dels Museus

El Museu de les  Ciències se suma de nou enguany a la celebració del Dia Internacional dels Museus, que es commemora cada any el 18 de maig, amb un programa especial que inclourà sessions gratuïtes d’experiments en directe eixe mateix dia i el sorteig de 1.000 entrades per al Museu de les Ciències.

 

El sorteig d’entrades per a visitar el Museu de les Ciències el dissabte 18 de maig es realitzarà entre les persones subscrites a la ‘newsletter’ de la Ciutat de les Arts i les Ciències pel que es convida al públic a subscriure’s a este canal d’informació a través del qual coneixerà totes les novetats, podrà inscriure’s a activitats i a més podrà beneficiar-se d’esta acció promocional. El dilluns 13 de maig es realitzarà el sorteig i es donaran a conéixer les persones guanyadores.

 

 

Tallers gratuïts

 

El dissabte 18 de maig es realitzaran dos passes gratuïts d’experiments en directe a l’Auditori Santiago Grisolía. L’accés serà lliure fins a completar l’aforament. Es realitzaran alguns dels experiments i demostracions científiques més espectaculars de ‘La Ciència a Escena’ en dos sessions: una de demà a les 12.30 hores i una de vesprada a les 17.00 hores.

 

Amb esta jornada, la Ciutat de les Arts i les Ciències se suma a la celebració del Dia Internacional dels Museus (18 de maig), organitzat pel Consell Internacional de Museus per a subratllar la importància del paper dels museus al servici de la societat i el seu desenvolupament. Se celebra cada 18 de maig i els museus participants organitzen diferents activitats per a connectar amb el seu públic.

Més informació consultar ací

Compartir

Otras noticias de interés

Suscríbete a nuestro boletín