Menu Close
  • Inicio
  • ->
  • Noticias
  • ->
  • ‘UN LLAC DE CONCERTS’ AMB BERKLEE TORNA A JULIOL A LA CIUTAT DE LES ARTS I LES CIÈNCIES

‘UN LLAC DE CONCERTS’ AMB BERKLEE TORNA A JULIOL A LA CIUTAT DE LES ARTS I LES CIÈNCIES

Els concerts gratuïts tindran lloc a les 19.00 hores els dies 21, 26, 27 i 28 de juliol

Este mes de juliol Berklee València i la Ciutat de les Arts i les Ciències presenten els últims concerts de temporada d’estiu d’Un llac de concerts. Els pròxims esdeveniments tindran lloc els dies 21, 26, 27 i 28 de juliol, a les 19.00 hores, al passeig nord del museu. ‘Un llac de concerts’ és el pla perfecte per a començar el cap de setmana amb la millor música en directe, a l’aire lliure, i en un entorn privilegiat com ho és la Ciutat de les Arts i les Ciències.

Professors de Berklee seran els protagonistes de la primera d’estes sessions, prevista per a aquest divendres 21 de juliol. Serà una oportunitat inigualable per a gaudir amb músics de primer nivell com els professors del campus de Berklee a València Mariano Steimberg, Federico Nathan, Timotej Kotnik, Javier Vercher, Daniel Flors, Iván Cebrián, Joanna Kucharczyk i Ester Andújar. També hi participaran Bruno Raberg, Shirazette Tinnin, Amanda Monaco, Ashlee Varner o Michael Harris; tots ells professors de Berklee a Boston.

Els dies 26, 27 i 28, seran els estudiants del programa d’estiu del campus els qui pugen a l’escenari per a delectar-nos amb una àmplia selecció d’estils musicals, des del jazz fins al blues i el soul, passant per músiques del món, flamenc, electrònica, folk, funk, etc. Després d’una pausa a l’agost, el cicle Un llac de concerts continuarà el pròxim curs acadèmic, amb nous concerts al setembre i l’octubre.

Compartir

Otras noticias de interés

Suscríbete a nuestro boletín