Menu Close
  • Inicio
  • ->
  • Destacada
  • ->
  • BERKLEE VALÈNCIA CELEBRA ‘LA NIT DE BERKLEE’ QUE INCLOURÀ UNA SELECCIÓ DE COMPOSICIONS ORIGINALS DE L’ALUMNAT

BERKLEE VALÈNCIA CELEBRA ‘LA NIT DE BERKLEE’ QUE INCLOURÀ UNA SELECCIÓ DE COMPOSICIONS ORIGINALS DE L’ALUMNAT

El concert de graduació serà el dissabte 8 de juliol a l’Auditori del Palau de les Arts a les 19 hores

Dissabte que ve 8 de juliol, Berklee València celebrarà ‘La Nit de Berklee’, el concert de graduació dels alumnes de màster del campus, que tindrà lloc a les 19:00h en el Auditori del Palau de les Arts de la Ciutat de les Arts i les Ciències.

 

Amb un ambiciós programa artístic, el concert inclourà una selecció de composicions originals dels estudiants de Berklee i arranjaments de temes coneguts, un recorregut pels orígens del Mediterrani i els Balcans; una mescla de llengües i cultures que busquen explorar la ment de l’artista.

 

A més, durant l’esdeveniment es podrà gaudir de l’actuació d’un conjunt de DJs i d’una selecció de vídeos amb les peces creades pels estudiantes del màster en composició per a pel·lícules, televisió i videojocs. També, s’homenatjarà a Yvette Noel-Schure, una de les publicistes més respectades en el món de la indústria de la música, a qui Berklee atorgarà enguany un doctorat honoris causa.El concert, que compta amb el suport del Palau de les Arts, BBVA i Fundació Bancaixa, obrirà amb una sessió de DJs de benvinguda a les 18:15h.

 

Este dimecres 5 de juliol de 18:00h a 20:00h, Berklee València posarà a dis-posició un nombre limitat d’entrades gratuïtes per a assistir a l’esdeveniment. Es podran recollir, amb un màxim de dos per persona, en la recepció del campus, situat en l’avinguda del Professor López Piñero, 1, a València. En el cas de quedar entrades disponibles després d’esta data, es posaran a disposició els dies següents en el mateix horari. Berklee València informarà en les seues xarxes socials quan s’esgoten.

 

Aquells que ho desitgen podran seguir el concert en directe a través del canal de YouTube de Berklee València

Compartir

Otras noticias de interés

Suscríbete a nuestro boletín