Menu Close
  • Inicio
  • ->
  • Noticias
  • ->
  • LA CIUTAT DE LES ARTS I LES CIÈNCIES PARTICIPA EN LA CAMPANYA ‘1M² CONTRA LA BASURALEZA’

LA CIUTAT DE LES ARTS I LES CIÈNCIES PARTICIPA EN LA CAMPANYA ‘1M² CONTRA LA BASURALEZA’

Colaboració amb el ‘Proyecto LIBERA, unidos contra la basuraleza’

Este dissabte 3 de juny personal voluntari de la Ciutat de les Arts i les Ciències va participar en una acció dins de la campanya ‘1m² contra la basuraleza’ al Jardí del Túria , en el tram situat a l’altura del Museu de les Ciències i de l’Oceanogràfic.

 

Esta zona es va convertir així en punt de recollida de ‘basuraleza’ abandonada en este entorn verd on els i les participants van retirar residus que es van depositar en els corresponents contenidors per al seu reciclatge.

 

Esta setmana la Ciutat de les Arts i les Ciències col·labora amb el  ‘Proyecto LIBERA, unidos contra la basuraleza’’ amb activitats i exposicions per a conscienciar a la ciutadania de la necessitat de conservar els espais naturals lliures de residus.

 

El  ‘Proyecto LIBERA, unidos contra la basuraleza’ és un projecte creat per l’ONG SEO/BirdLife, en aliança amb Ecoembes, l’organització mediambiental sense ànim de lucre que promou l’economia circular a través del reciclatge dels envasos per a alliberar la naturalesa de fem.

 

Hui dilluns 5 de juny, Dia Mundial del Medi Ambient, s’han organitzat les jornades divulgatives ‘Xarrades contra la Basuraleza’ que tindran lloc a l’Auditori Santiago Grisolía del Museu de les Ciències, a partir de les 19.00 hores.

 

Coincidint amb el Dia Mundial dels Oceans, el dijous 8 de juny, s’inaugurarà a les 11.00 hores l’exposició ‘Stop Basuraleza’ al Carrer Menor del Museu de les Ciències. A continuació, en l’Oceanogràfic es presentarà una instal·lació per a conscienciar sobre el greu problema que representa la contaminació en l’ecosistema marí.

Compartir

Otras noticias de interés

Suscríbete a nuestro boletín