Menu Close
  • Inicio
  • ->
  • Noticias
  • ->
  • EL MUSEU DE LES CIÈNCIES INCREMENTA EN UN 105% LES RESERVES ESCOLARS RESPECTE AL CURS ANTERIOR

EL MUSEU DE LES CIÈNCIES INCREMENTA EN UN 105% LES RESERVES ESCOLARS RESPECTE AL CURS ANTERIOR

noticia_3_reservas escolares 2

Los centres docents troben en la Ciutat de les Arts i les Ciències una gran varietat d’experiències didàctiques complementàries a les classes

La Ciutat de les Arts i les Ciències està registrant uns bons resultats també quant a visites escolars. En dades globals, i a meitat de l’any acadèmic, les reserves escolars destaquen en comparació amb el curs anterior en la mateixa data, ja que s’han incrementat un 105% per a Museu, un 111% per a l’Oceanogràfic i un 86% per a l’Hemisfèric.

Les reserves dels tallers de ‘La ciència a escena’ i les visites guiades escolars en el Museu de les Ciències s’han incrementat en 2023 respecte al curs anterior en un 42%.  Estes bones dades confirma la tendència positiva registrada des de l’inici de les classes al setembre i és que cada vegada mes els centres sol·liciten experiències per a completar la seua visita a la Ciutat de les Arts i les Ciencies.

De setembre a juny, s’han reservat més de 23.500 entrades per als diferents tallers de ‘Ciència a Escena’. Les demostracions més sol·licitades són ‘Fred, fred’, ‘Màgia Química’ i ‘Horror al buit’.

En l’Hemisfèric s’han superat les 4.000 entrades reservades per a assistir als planetaris escolars. En el cas del cinema de la Ciutat de les Arts i les Ciències, les pel·lícules més reservades pels escolars són ‘Oceans’, ‘Amazon’ i ‘Flying monsters’i destaca l’èxit dels planetaris en directe, especialment en cursos de Primària.

Itineraris temàtics

El Museu de les Ciències oferix a docents i escolars la possibilitat de visitar les seues instal·lacions d’acord amb l’interés del curs acadèmic. Des de biologia fins a astronomia, de química a física, hi ha diferents itineraris per les exposicions del Museu que es complementen amb tallers amb experiments vinculats amb la temàtica triada i que s’adapten al nivell, de primària a secundària.

Esta modalitat de visita, per la qual han passat des del setembre passat, 193 visites guiades amb més de 5.790 escolars, compta ja amb 264 reserves escolars de visites guiades de setembre a juny d’enguany amb una previsió de més de 7.920 escolars.

Compartir

Otras noticias de interés

Suscríbete a nuestro boletín