Menu Close
  • Inicio
  • ->
  • Destacada
  • ->
  • LA CIUTAT DE LES ARTS I LES CIÈNCIES I L’ESCOLA SUPERIOR DE MÚSICA ESMAR REUNIX A DESTACATS INTÈRPRETS DE JAZZ AMB ESTUDIANTS DEL GRAU SUPERIOR DE JAZZ I MÚSICA MODERNA

LA CIUTAT DE LES ARTS I LES CIÈNCIES I L’ESCOLA SUPERIOR DE MÚSICA ESMAR REUNIX A DESTACATS INTÈRPRETS DE JAZZ AMB ESTUDIANTS DEL GRAU SUPERIOR DE JAZZ I MÚSICA MODERNA

noticia_jazz_day

El concert gratuït serà este diumenge 30 d’abril, Dia Internacional del Jazz, a partir de les 11.00 h, en l’escenari del Passeig Nord del Museu de les Ciències

Amb motiu del Dia Internacional del Jazz, l’Escola Superior de Música d’Alt Rendiment ESMAR i la Ciutat de les Arts i les Ciències organitzen este diumenge 30 d’abril, un multi-concert matinal de lliure accés que donarà principi a les 11.00 hores en el Passeig Nord del Museu de les Ciències. D’esta manera, el públic podrà gaudir de diverses actuacions protagonitzades per alumnes i professors del Departament de Jazz i Música Moderna de ESMAR i artistes convidats.

Els grups que pujaran a l’escenari són formacions d’estudiants i docents de l’especialitat del Grau Superior de Jazz de ESMAR, i també destacats intèrprets de jazz com David Pastor, Eva Catalá. Ximo Tebar, Ricardo Belda, Pepi Taveira, o Will Martz, entre altres.

La participació de la Ciutat de les Arts i les Ciències en este esdeveniment s’emmarca en la voluntat d’oferir accions culturals i d’entreteniment per al nombrós públic que visita les instal·lacions i les zones exteriors, i del qual ja formen part tant els concerts de l’alumnat del Berklee College of Music i els de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana.

La celebració del Dia Mundial del Jazz té com a objectiu sensibilitzar al públic en general sobre les virtuts de la música jazz com a eina educativa i com a motor per a la pau, la unitat, el diàleg i el reforç de la cooperació entre pobles.

Els governs, les institucions educatives i la societat civil que participen en la promoció del jazz aprofiten esta oportunitat per a difondre la idea que el jazz no és només un estil de música, sinó que també contribueix a la construcció de societats més inclusives.

L’aprovació d’aquesta celebració es remunta a novembre de 2011, any en què, durant la Conferència General de la UNESCO, la comunitat internacional va proclamar el 30 d’abril com el “Dia Internacional del Jazz”. Este Dia Internacional reuneix comunitats locals, escoles, artistes, historiadors, acadèmics i fans del jazz de tot el món per a celebrar i aprendre sobre l’art del jazz, les seues arrels, el seu futur i el seu impacte.

Compartir

Otras noticias de interés

Suscríbete a nuestro boletín