Menu Close
  • Inicio
  • ->
  • Noticias
  • ->
  • TORNA AL MAIG “UN LLAC DE CONCERTS”, AMB BERKLEE VALENCIA I LA CIUTAT DE LES ARTS I LES CIÈNCIES

TORNA AL MAIG “UN LLAC DE CONCERTS”, AMB BERKLEE VALENCIA I LA CIUTAT DE LES ARTS I LES CIÈNCIES

noticia_un_lago_de_conciertos

Els dies 4, 5, 19, 25 i 26 a les 20 hores, en el passeig nord del Museu de les Ciències

‘Un Llac de Concerts’, el pla perfecte per a començar el cap de setmana amb la millor música en directe, a l’aire lliure, en un entorn privilegiat com és la Ciutat de les Arts i les Ciències, torna este mes de maig. Esta proposta musical  gratuïta, forma part del programa ‘Música en Obert’ oferit per la Ciutat de lesArts i les Ciències i Berklee Valencia, amb el suport de BBVA. Els concerts previstos per a este mes, se celebraran  els dies 4, 5, 19, 25 i 26 a les 20 hores, en el passeig nord del Museu dels Ciències.

Els estudiants de Berklee Valencia, procedents de més de 51 països, prendran l’escenari per a oferir-nos la millor música en directe. En els pròxims concerts, es podrà disfrutar d’una selecció variada d’estils musicals: des de Llatí Jazz a R&B, passant per música sud-americana, o neo soul.

El  dijous 4 i divendres 5 de maig serà el torn dels ensembles d’alumnes de grau i màster de l’escola, liderats pels professors i artistes Yoel Páez, Albert Palau, Marià Steimberg, Joshua Wheatley i Javier Vercher.

Les següents dates del cicle seran el 19, 25 i 26 de maig, i, després d’una pausa en el mes de juny, ‘Un Llac de Concerts’, continuarà el 21 de juliol amb un concert especial a càrrec del professorat de Berklee Valencia, a què li seguiran tres concerts addicionals, el 26, 27 i 28 de juliol, amb les actuacions dels estudiants del Summer Performance Program de l’escola. Al setembre i octubre està previst que continue el cicle amb nous concerts.

 

Compartir

Otras noticias de interés

Suscríbete a nuestro boletín