Menu Close

Oceanogràfic

Oceanogràfic. Un viatge submarí pel major aquari d'Europa.

Descobrix

L’Oceanogràfic de la Ciutat de les Arts i les Ciències és el major aquari d’Europa, i en ell es representen els principals ecosistemes marins del planeta.

Cada edifici s’identifica amb els següents ambients aquàtics: Mediterrani, Aiguamolls, Mars Temperats i Tropicals, Oceans, Antàrtic, Àrtic, Illes i Mar Roig, a més del Delfinari. 

 

El Restaurant Submarí i l’Edifici d’Accés que dóna la benvinguda als visitants, destaquen per les espectaculars cobertes dissenyades per Félix Candela.

 

L’arquitectura avantguardista, la distribució dels diversos aquaris i una ferma vocació científica, lúdica i educativa aconseguixen acostar el món marí a tota la població i sensibilitzar-la sobre la protecció de la fauna i flora. A més, servix de plataforma per a la recerca científica.

Pots veure tota la informació dels espais i el pla general del Oceanogràfic en el següent enllaç.

Veure plànol en pdf Ir a este contenido

Tant si has arribat a fer una visita i se t’oblide portar-te un record o fins i tot no ens has visitat tens a la teua disposició la nostra botiga en línia.

Ver tienda Ir a este contenido

En l’Oceanogràfic es desenvolupen una gran quantitat d’activitats i experiències: Cursos universitaris sobre maneig i manteniment de tortugues, taurons, ocells o meduses.. També hi ha activitats per a famílies com “Dormir amb taurons”, “Backstage Tour” o “la Mar a les teues mans”…

DESCOBREIX 200 MILIONS D'ANYS EN UN DIA

Submergeix-te i deixa’t sorprendre amb els ecosistemes marins més importants del món representats a l’Oceanogràfic de València.

 

Endinsa’t en un experiència pels oceans, deixa’t sorprendre per la grandiositat de l’Àrtic o viatja des de les Illes Bermudes fins a les Canàries pel túnel més llarg d’Europa.

 

Recorre el túnel submarí més llarg d’Europa, passeja sota les dents afilades dels taurons o coneix a l’única família de belugues del continent.

oce_tuneles_oceanogràfic

Sabies que...

Les meduses són cnidaris, paraula que procedix del grec i significa ortiga (Cnida-), ja que este grup d’animals posseixen en els seus tentacles unes cèl·lules urticants (cnidòcits) que empren tant per a caçar preses, com per a la seua pròpia defensa.

Combina la teua entrada del Oceanogràfic amb el Museu dels Ciències i/o el Hemisfèric!

COMPRA LES TEUES ENTRADES COMBINADES I ESTALVIA 

 

Entrades vàlides per a un, dos o tres dies consecutius, sense possibilitat de repetir la visita al mateix edifici en dies diferents. Imprescindible indicar la data de visita de cada recinte.

 

Una entrada del Hemisfèric és vàlida per a una projecció.

Serveis

En el Oceanogràfic​ tens tot el que necessites

Restaurants Oceanogràfic

Un dels restaurants més avantguardistes de València, situat en l’edifici més significatiu de l’Oceanogràfic. La seua cuina es distingeix per la seua creativitat i

Recinto:

Oceanogràfic
Situat al centre de l’aquari. El restaurant Oceans és un lloc ideal on podràs assaborir una variada oferta de productes del Mediterrani.

Recinto:

Oceanogràfic
Un lloc perfecte per a gaudir en família. L’autoservei Llotja es troba prop del dofinari i té una capacitat per a 750 persones.

Recinto:

Oceanogràfic

Galeria Oceanogràfic