Menu Close

Àgora

L'edifici de l'Àgora alberga CaixaForum València que compta amb una superfície útil de 6.500 metres quadrats

DESCOBRIX

CaixaForum València compta amb una superfície útil de 6.500 metres quadrats i disposa de dues grans sales d’exposicions situades en la planta baixa.

CaixaForum València està situat en les entranyes de l’edifici de l’Àgora de la Ciutat de les Arts i les Ciències, en concret, entre el pont de l’Assut de l’Or i l’Oceanogràfic. 

El complex cultural també compta amb aules polivalents, un auditori, espais familiars i educatius, una llibreria i un restaurant. Així mateix, instal·la dues escultures permanents de la mà d’Inma Femenía i Anna Talens, dues artistes valencianes emergents.

Les obres del centre CaixaForum van començar en 2018 a l’interior de l’edifici Àgora, una gran plaça coberta situada en el complex de la Ciutat de les Arts i les Ciències de València. El projecte és obra de l’arquitecte català Enric Ruiz-Geli, director de l’estudi Cloud 9.

CaixaForum València. © Miguel Lorenzo

CAIXAFORUM

CaixaForum València está situado en las entrañas del edificio del Àgora de la Ciutat de les Arts i les Ciències, en concreto, entre el puente de l’Assut de l’Or y el Oceanogràfic

 

És un espai polivalent per a promoure el coneixement, la ciència i la cultura com a agents de millora social.

 

CaixaForum oferix un ventall cultural molt divers i versàtil. Des d’exposicions d’art, cicles de conferències, concerts i espectacles, jornades socials o, fins i tot, tallers educatius i familiars dirigits a tots els públics. També compta amb una llibreria i un restaurant.

 

Els centres CaixaForum repartits per tot el territori espanyol són referents de divulgació de la cultura i la ciència. A més, cadascun dels seus centres ofereix personalitat i arquitectures úniques, així com experiències de qualitat per als ciutadans.

 

Pots reservar les teues entrades en la web de CaixaForum