Menu Close

hemisferic-meeting-events

HEMISFÈRIC

L’Hemisfèric, inaugurat a l’abril de 1998, és un singular i espectacular edifici, dissenyat per Santiago Calatrava, que representa un gran ull humà i està rodejat per aigua que exalça la seua bellesa.

 

Amb una pantalla circular de 900 m2, l’edifici està rodejat per estanys d’aigua que servixen com a escenari per al desenrotllament de diferents espectacles, a més de disposar d’àmplies zones per a la realització de diferents esdeveniments.

ESPAIS INTERIORS

Anell perimetral

És un espai semicobert, una zona ovalada que rodeja la cúpula que alberga la sala de projeccions. Amb una superfície de 1.700 m², és un espai totalment diàfan rodejat per increïbles llacs d’aigües turqueses, ideal per a la realització de qualsevol esdeveniment.

 

Està delimitat per reixats laterals mòbils i transparents, que permeten als assistents estar en contínua comunicació amb l’exterior de l’edifici.

 

És un dels espai més emblemàtics i sol·licitats per a la realització d’esdeveniments, ja que qualsevol muntatge resulta espectacular en este espai.

Sala de projeccions

És la sala més gran d’Espanya que alberga tres sistemes de projecció diferents, amb una pantalla còncava de 900 m² amb capacitat per a 300 persones assentades.

 

La sala de projeccions oferix àmplies possibilitats tècniques, és un espai ideal per a la presentació de productes, conferències, col·loquis, etc.

 

També, hi ha la possibilitat d’oferir en el seu esdeveniment, el visionat d’una sessió privada d’algunes de les projeccions que es troben en cartellera.

ESPAIS EXTERIORS

Llacs Hemisfèric

Es pot reservar de manera independent o com a complement a l’espai de l’anell perimetral, oferint un valor afegit a la seua celebració. 

 

Amb possibilitats de realitzar un espectacle, concerts, presentació de productes, etc.

Passarel·la de vidre

Rodejada per dos extensos llacs, a través d’este espai s’accedix a l’anell perimetral de l’Hemisfèric.

 

Des d’este espai, es contempla una gran vista panoràmica de la Ciutat de les Arts i les Ciències. És un espai ideal per a la realització del seu esdeveniment.

Passarel·la del Túria

Espai exterior tipus passarel·la, situat entre l’Hemisfèric i el Palau de les Arts. 

 

Des d’este espai, els nostres clients disfruten d’unes vistes espectaculars dels edificis més emblemàtics de la Ciutat de les Arts i les Ciències.

 

Es tracta d’un marc ideal per a la celebració de còctels, sopars, presentacions, rodatges, etc.

Passeig de xiprers

Ubicat al nord del complex, es troba molt prop del Jardí del Túria i el llac nord de l’Hemisfèric.

 

Per la seua gran amplitud i ubicació, és un lloc apropiat per al desenrotllament d’accions de sampling, promoció de productes, presentacions, exposicions, còctels, etc.