Menu Close
  • Inicio
  • ->
  • Noticias
  • ->
  • MÉS DE 25.500 PERSONES HAN ASSISTIT A L’ESPECTACLE TEATRAL ‘RAMONA I CAJAL. EL SECRET DEL MUSEU’

MÉS DE 25.500 PERSONES HAN ASSISTIT A L’ESPECTACLE TEATRAL ‘RAMONA I CAJAL. EL SECRET DEL MUSEU’

noticia_Teatro Ramona y Cajal

Es tracta de l’únic musical científic d’Espanya i està inclòs en l’entrada general al Museu de les Ciències – Hui es el Dia Mundial del Teatre 

Més de 25.500 persones han assistit a l’obra teatral ‘Ramona i Cajal. El secret del Museu’ que celebra este  dilluns el Dia Mundial del Teatre superant les 470 funcions des de la seua estrena a l’octubre de 2021. Este espectacle, que combina el teatre musical amb la divulgació científica, és únic a Espanya i està inclòs en l’entrada general del Museu de les Ciències

A través d’una posada en escena amb cançons originals, animacions i efectes audiovisuals, els protagonistes de ‘Ramona i Cajal’ coneixen a les persones més importants de la història de la ciència, tenen diàlegs interessants i diferents amb objectes del museu, canten amb la poma de Newton el rap de la gravitació universal i se sorprenen en escoltar a Einstein rapear sobre els secrets de l’espai i del temps.

L’espectacle se celebra en el Teatre de la Ciència i el públic pot reservar sessió en el punt info de la primera planta del Museu.

A manera de benvinguda, en l’accés al Museu, un gran photocall convida a fotografiar-se amb els científics i les científiques més important de la història que apareixen en l’obra, com Hedy Lamarr, Nikola Tesla, Ramón y Cajal o Albert Einstein. ‘La poma de Newton’, el personatge ‘Estaniskaos’, el mateix Darwin, a més d’algunes de les frases inspiradores que es canten en el musical, es poden trobar també fora del ‘Teatre de la Ciència’ en diferents espais del Museu de les Ciències.

Compartir

Otras noticias de interés

Suscríbete a nuestro boletín