Menu Close
  • Inicio
  • ->
  • Noticias
  • ->
  • LA CIUTAT DE LES ARTS I LES CIÈNCIES VA TANCAR 2022 AMB UN SUPERÀVIT D’EXPLOTACIÓ DE 3,78 MILIONS D’EUROS

LA CIUTAT DE LES ARTS I LES CIÈNCIES VA TANCAR 2022 AMB UN SUPERÀVIT D’EXPLOTACIÓ DE 3,78 MILIONS D’EUROS

noticia_Consejo Admnistracion

El Consell d’Administració de la Ciutat de les Arts i les Ciències aprova els comptes de l’exercici 

El director general de la Ciutat de les Arts i les Ciències, Antonio Torres, ha assenyalat que la xifra de volum de negoci en 2022 del complex ha aconseguit els 24,5 milions d’euros, la qual cosa supera les dades històriques de 2019, la quantia de les quals va aconseguir 23,1 milions d’euros.

Així ho ha traslladat Torres als integrants del Consell d’Admnistració de la Ciutat de les Arts i les Ciències en la reunió celebrada este dimarts i en la que s’han debatut i aprovat els comptes de 2022.

L’EBITDA ha sigut de 3,7 milions d’euros, el segon millor del després dels 5,3 milions d’euros de 2019. El resultat positiu de l’exercici es comptabilitza abans d’aplicar les amortitzacions, que suposen 11 milions d’euros.

En la reunió, el director general ha presentat el balanç d’actuacions corresponents al passat exercici, entre les que ha destacat les obres de manteniment realitzades en el Museu de les Ciències, així com els projectes de millora energètica i climatització sostenible que es desenrotllen en el complex i que inclouen la instal·lació de panells solars, solucions d’arquitectura bioclimàtica i la construcció d’un futura planta geotèrmica per a la climatització del complex.

Antonio Torres també ha informat de les inversions realitzades per a la renovació de l’aparcament de l’Umbracle amb nova senyalització, digitalització i la seua adaptació al transport sostenible, amb el disseny d’un projecte per a la millora de la imatge, confort i experiències.

Rècord de Visitants

El director general de la Ciutat de les Arts i les Ciències ha destacat que, en 2022, el complex ha aconseguit el seu rècord al superar els 4 milions de visitants, xifra que inclou la venda d’entrades i el públic assistent a activitats organitzades a l’aire lliure i participant en esdeveniments i festivals.

En este sentit, Torres ha manifestat que esta tendència positiva continua en els primers mesos de 2023, any amb doble celebració ja que es complixen el 25 aniversari de l’obertura del cine Hemisfèric i el 20 aniversari de l’Oceanogràfic.

D’altra banda, en la jornada d’este dimarts s’ha incorporat al Consell d’Administració de CACSA el subsecretari de la Conselleria de Participació i Transparència, Carles Vicent Ballester Faus, com nou conseller en substitució de Cristià Veses.

Compartir

Otras noticias de interés

Suscríbete a nuestro boletín