Menu Close
  • Inicio
  • ->
  • Noticias
  • ->
  • ESTUDIANTS DE ENGLISH SCHOOL LOS OLIVOS DE GODELLA (VALÈNCIA) GUANYEN EL PRIMER PREMI DEL CONCURS ESCOLAR REACCIONA!

ESTUDIANTS DE ENGLISH SCHOOL LOS OLIVOS DE GODELLA (VALÈNCIA) GUANYEN EL PRIMER PREMI DEL CONCURS ESCOLAR REACCIONA!

noticia premio reacciona 2023

El segundo premio ha sido para el Colegio San José de la Montaña de Cheste (Valencia)  y el tercer premio para el IES Modesto Navarro de La Solana (Ciudad Real)

Un equip d’estudiants del English School Los Olivos de Godella (Valéncia) ha resultat el guanyador de la XII edició del concurs Reacciona! la final i el lliurament de premis del qual s’ha celebrat hui en el Museu de les Ciències.  Este certamen escolar està organitzat per la Ciutat de les Arts i les Cièncias i la secció territorial de València de la Reial Societat Espanyola de Química (RSEQ-STVAL).

El treball ‘Identificant ions’ presentat per estudiants del English School de Los Olivos de Godella (Valéncia) ha aconseguit convéncer al jurat. “Maldecaps, aas una solució ” i “Protecció catòdica” són els projectes premiats en segon i tercer lloc que han reconegut als grups participants del Col·legi San José de la Muntanya de Cheste (València) i de l’IES Modesto Navarro de la Solana (Ciudad Real).

A més dels guanyadors, els i les finalistes que hui han defensat els seus projectes han sigut els equips del col·legi Sagrada Família-Fundació PJO de València, l’IES Delicias de Valladolid, el Lycée FranÇais de Castella i Lleó de la Llaguna del Duero (Valladolid) i l’IES Aramo d’Oviedo (Astúries) i l’IES Galileu Galilei de Puertollano (Ciudad Real).

El concurs Reacciona!, que ha comptat enguany amb 240 alumnes inscrits en 95 grups, consistix a preparar un material multimèdia, d’una duració màxima de 5 minuts, que expose de manera didàctica, creativa i original, algun procés químic; especialment aquells la contribució dels quals al benestar de la societat siga més palesa o resulten més formatius o il·lustratius.

Esta iniciativa té com a finalitat promoure l’interés per la química entre els i les estudiants de 3r i 4t de Secundària, Batxillerat i cicles formatius de Formació Professional de tota Espanya.

Compartir

Otras noticias de interés

Suscríbete a nuestro boletín