Menu Close
  • Inicio
  • ->
  • Noticias
  • ->
  • EL MUSEU DE LES CIÈNCIES CELEBRA LA DESENA EDICIÓ DEL CONCURS ESCOLAR ‘CRISTAL·LITZACIÓ A L’ESCOLA’

EL MUSEU DE LES CIÈNCIES CELEBRA LA DESENA EDICIÓ DEL CONCURS ESCOLAR ‘CRISTAL·LITZACIÓ A L’ESCOLA’

El Saló d’Arcs del Museu de les Ciències ha acollit la final del concurs amb la presentació dels 51 projectes seleccionats

El Museu de les Ciències ha celebrat este divendres 19 de maig la final de la desena edició del certamen ‘Cristal·lització a l’Escola’, organitzat amb la Universitat Jaume I, amb l’exhibició dels 51 projectes finalistes. Els treballs presentats pels equips de l’IES María Carbonell i Sánchez de Benetússer, de l’IES Clara Campoamor d’Alaquàs i del Col·legi Immaculada Jesuïtes d’Alacant han sigut reconeguts amb el primer, segon i tercer premi, respectivament.

Els equips d’estudiants han presentat a manera de congrés científic els cristalls realitzats en un acte de lliure accés al públic celebrat en el Saló d’Arcs del Museu de les Ciències este matí. Després de la deliberació del jurat, el lliurament de premis als projectes guanyadors ha tingut lloc a l’Auditori Santiago Grisolía.

A més dels tres primers premis, s’han atorgat les següents distincions: el premi a la Millor Exposició realitzada per l’alumnat ha sigut per a l’IES Pere Enric Barrera i Edo de Benassal, el Premi a la Composició més Original ha reconegut a l’equip del col·legi Liceu de Benicàssim i el premi al Millor Cristall ha sigut per al col·legi La nostra Senyora dels Desemparats de València.

El premi al Millor Pòster ha sigut per a l’equip del col·legi Sant Vicent Ferrer Maristas de Cullera, el premi al Millor Quadern de Laboratori ha destacat el treball realitzat pel grup d’estudiants de l’IES Clara Campoamor d’Alaquàs, el premi del Público al Millor Projecte ha sigut per a l’equip de l’IES Tavernes Blanques i el premi al Millor Vídeo ha reconegut la presentació audiovisual del Col·legi Acadèmia Jardí de València. Així mateix, el premi al Millor Projecte d’Investigació ha guardonat a escolars del col·legi Nostra Senyora dels Desemparats de València mentre que el premi al Cristall més Original ha destacat la composició creada per l’alumnat de l’IES Salvador Gadea d’Aldaia.

Els projectes de formació de cristalls premiats en este certamen formen part dels continguts del Museu de les Ciències, amb espai propi al Carrer Menor. La Ciutat de les Arts i les Ciències i la Universitat Jaume I han col·laborat per a organitzar per desé any consecutiu este concurs dirigit a estudiants de segon cicle de Secundària i Batxillerat dissenyat per a descobrir als i les estudiants la cristal·lografia d’una forma original i divertida, de manera que participen a manera de congrés científic.

Compartir

Otras noticias de interés

Suscríbete a nuestro boletín