Menu Close
  • Inicio
  • ->
  • Noticias
  • ->
  • QUASI 500 ESTUDIANTS DE 19 CENTRES ESCOLARS PARTICIPEN EN LA FINAL DE LA 3A EDICIÓ DEL CONCURS ‘ACCIÓ PEL CLIMA’

QUASI 500 ESTUDIANTS DE 19 CENTRES ESCOLARS PARTICIPEN EN LA FINAL DE LA 3A EDICIÓ DEL CONCURS ‘ACCIÓ PEL CLIMA’

El lliurament de premis s’ha celebrat a l’Auditori Santiago Grisolía 

Quasi 500 estudiants de 19 centres escolars han participat en la final de la 3a edició del concurs ‘Acció pel Clima’ a través de 47 projectes mediambientals sobre desenvolupament sostenible que hui s’han presentat en el Saló Arquerías del Museu de les Ciències.

El lliurament de premis s’ha celebrat a l’Auditori Santiago Grisolía en un acte que ha comptat a més amb una selecció dels experiments en directe de ‘La Ciència a Escena’. Els projectes del CEIP 9 d’ Octubre d’Alcàsser, el col·legi Misericòrdia de Vinaròs, el Col·legi CEU Sant Pau de Moncada, el col·legi Santa Ana San Jose La Muntanya d’Albal, l’IES Balears de València, han resultat els guanyadors dels primers premis del certamen.

En la categoria en línia, els premiats han sigut els equips del Col·legi Hermes de València, el col·legi Misericòrdia de Vinaròs, el col·legi CEU Sant Pau de Moncada, el col·legi Engeba de València, i l’IES de Xixona.

La final s’ha celebrat en el Saló Arquerías del Museu de les Ciències amb la presentació a dels projectes mediambientals seleccionats en una jornada que ha registrat un gran èxit de públic. El certamen ha comptat amb la col·laboració de les empreses Global Omnium, Reciclamás i Les Naus.

Compartir

Otras noticias de interés

Suscríbete a nuestro boletín