↓

EL PLANETARI EN DIRECTE 'LES NOCTURNES D’HIVERN' MOSTRA ALS ESPECTADORS LES ESTRELES I CONSTEL·LACIONS VISIBLES DURANT ESTA ESTACIÓ

06/01/2017

Esta sessió especial se celebra els dissabtes a les 20 hores 
EL PLANETARI EN DIRECTE 'LES NOCTURNES D’HIVERN' MOSTRA ALS ESPECTADORS LES ESTRELES I CONSTEL·LACIONS VISIBLES DURANT ESTA ESTACIÓ

L’Hemisfèric de la Ciutat de les Arts i les Ciències oferix per quint any l’oportunitat de conéixer i identificar algunes de les estreles i constel·lacions visibles en el cel hivernal amb el planetario "Les Nocturnes d’Hivern" que se celebra tots els dissabtes a les 20.00 hores des de demà 7 de gener fins a l’11 de març. 

A través de la narració en directe d’un planetarista, el públic escolta històries mitològiques associades a algunes de les estreles i constel·lacions típiques del cel nocturn durant l’estació freda de l’any. Esta sessió de planetari permetrà aguaitar als límits de la nostra galàxia, la Via Làctia, des d’on divisaran a les nostres "veïnes galàctiques", el famós Gran i Xicotet núvol de Magallanes. 

El públic també coneix curiositats sobre les constel·lacions zodiacals, la superfície de Mart, els anells d’Urà i contemplarà fascinants imatges de Plutó obtingudes per l’actual missió espacial de NASA "New Horizons". "Les Nocturnes d’Hivern" compta amb la banda sonora del músic David Vázquez, una de les composicions guanyadores del concurs "Posa-li música a les estreles".