↓

Descobrix el Museu de les Ciències

Exposicions interactives i animacions científiques per a conéixer les noves tecnologies i els avanços de la ciència

És el gran museu del segle XXI per a donar a conéixer de forma didàctica, interactiva i amena tot allò que s'ha relacionat amb l'evolució de la vida, la ciència i la tecnologia.

 

Veure el vídeo Redescubrix el Museu de les Ciències

El Museu de les Ciències s'ha convertit en un referent mundial de la ciència interactiva. El seu principal objectiu consistix a fomentar la curiositat i l'esperit crític, intentant sorprendre i divertir el públic a través dels continguts que oferix entorn del món de la ciència, la tecnologia i el medi ambient.

Ampliar informació

Destacats a la Ciutat de les Arts i les Ciències

Descobrix les activitats, exposicions, projeccions i tallers més destacats en un sol lloc.

Nikola Tesla. Idees com llamps Nova exposició Nikola Tesla. Idees com llamps

Recorre la vida i trajectòria de la figura d’este científic i inventor visionari i les seues aportacions al progrés. La mostra es completa amb visites guiades, activitats i els continguts del Museu relacionats amb este personatge com és el Teatre de l’Electricitat i la seua Bobina de Tesla, un transformador amb efectes espectaculars, com rajos de més d’un metre.

ESPAI DELS XIQUETS Primera planta Museu de les Ciències Príncep Felipe ESPAI DELS XIQUETS

L'Espai dels Xiquets és una zona dedicada a xiquets d'entre quatre i set anys, en la que juguen i experimenten sobre els sentits, l'aigua i els animals i inclús construïxen una casa inacabada, sempre acompanyats per monitors especialitzats. Un altre dels llocs preferits pels xiquets és ‘El Formiguer’, ubicat junt a l’Espai dels Xiquets, i que recrea els túnels on habiten les formigues Atta, o talladores de fulles, un gènere de formigues capaces de cultivar la seua pròpia plantació de fongs.

PEQUEASTRONOMIA Tot l'any. Activitat per a escolars PEQUEASTRONOMIA

Pequeastronomia oferix una sèrie de tallers didàctics dirigits a escolars d’Educació Infantil i Primària. Es tracta d’una activitat concebuda per a acostar d’una forma lúdica i didàctica, el coneixement de l’astronomia i el cosmos. Els alumnes posen en pràctica els seus coneixements sobre els moviments de la Terra i la Lluna, com se succeïxen el dia i la nit o per què hi ha estacions.

LA CIÈNCIA A ESCENA Tallers LA CIÈNCIA A ESCENA

Els tallers de La Ciència a Escena són un conjunt de demostracions científiques que tenen com a objectiu divulgar la ciència d’una manera diferent, potenciant els aspectes més lúdics, sense renunciar al rigor científic. El públic que participa en estos experiments pot posar en marxa un rellotge amb suc de taronja, coneix els sorprenents canvis que experimenten els cossos en contacte amb el nitrogen a -196ºC o convertir-se en faquir tombant-se en un llit de claus, entre altres.

Consell dels xiquets de la Ciutat de les Arts i les Ciències Activitat per a escolars Consell dels xiquets de la Ciutat de les Arts i les Ciències

Voleu convertir-vos en 'assessors' del Museu junt al nostre Comité d'Experts? T'agradaria que els teus alumnes participen en les propostes que desenrotllem en ell? El Consell dels Xiquets és una iniciativa dirigida a alumnes de 5é i 6é de Primària de centres de la Comunitat Valenciana que desitgen col·laborar amb el Museu perquè ens traslladen els seus interessos.

'El llegat de la ciencia' SABIES QUE....? EL MUSEU DE LES CIÈNCIES ÉS DEPOSITARI DEL LLEGAT DE SEVERO OCHOA AMB UNA MOSTRA PERMANENT ON S'EXPOSEN ENTRE ALTRES DISTINCIONS LA MEDALLA D'OR DEL PREMI NOBEL Exposició 'El llegat de la ciencia' SABIES QUE....? EL MUSEU DE LES CIÈNCIES ÉS DEPOSITARI DEL LLEGAT DE SEVERO OCHOA AMB UNA MOSTRA PERMANENT ON S'EXPOSEN ENTRE ALTRES DISTINCIONS LA MEDALLA D'OR DEL PREMI NOBEL

La segona planta del Museu alberga una exposició permanent, 'El llegat de la ciencia', que rendix homenatge al professor Severo Ochoa, junt amb altres dos Premis Nobel, el també espanyol Santiago Ramón i Cajal, i el francés Jean Dausset. De tots ells, es realitza un recorregut cronològic, mostrant la seua vida i l'evolució de les seues investigacions.

Sabies que...

...les formigues constituïxen el 10 per cent de la massa total del regne animal?

...les formigues constituïxen el 10 per cent de la massa total del regne animal? És l'animal amb el cervell més gran en relació a la seua mida, capaç d'alçar 50 vegades el seu propi pes. Descobrix la colònia de Formigues Atta del Museu.

Servicis del Museu de les Ciències

Descobrix tots els servicis del Museu de les Ciències

  • Restaurant Museu Trattoria El restaurant Museu Trattoria està especialitzat en cuina italiana, amb els sabors tradicionals mediterranis amb tocs creatius en la presentació dels seus plats.
  • Cafeteria El Museu disposa al carrer Menor d'una Cafeteria que està oberta fins el tancament del Museu.
  • Botiga-Llibreria A la botiga-llibreria el visitant té, a més, la possibilitat d'adquirir publicacions fetes per la Ciutat de les Arts i les Ciències.
  • Visites guiades Disfruta d'un recorregut guiat per les exposicions i pel nostre magnífic edifici en què podràs descobrir interessants i curiosos continguts.
  • Taquilles El Museu disposa de diversos punts de venda d'entrades per als diversos edificis de la Ciutat de les Arts i les Ciències en què rebreu, a més, informació i assessorament sobre la compra d'entrades.

Tots els serveis