Exposicions

Exposició del Ninot 2018

Sala d'Arcs planta baixa. El Museu de les Ciències acull l’Exposició del Ninot' amb més de 700 ninots distribuïts en l’espai diàfan de la Sala d'Arcs al llarg de 3.600 metres quadrats de superfície.

Fins al 15 de març de 2018

Continuar llegint

SPINOSAURUS: EL GEGANT PERDUT DEL CRETACI

Primera planta.– Saps que hem ressuscitat al major dinosaure depredador? El Spinosaurus, el més temible carnívor que mai va xafar la Terra i l’únic dinosaure conegut adaptat a la vida aquàtica, t’espera en esta exposició.

Continuar llegint

Paisatges Turístics Valencians. Valuosos. Valorats

Primera planta.- Un paisatge és més que una fotografia, que una postal. Contempla els espectaculars tresors paisatgístics de la Comunitat Valenciana. Un territori viscut, un lloc de trobada de la naturalesa, la cultura i la mirada.   

Continuar llegint

IMAGINAR L'EDUCACIÓ. 50 ANYS AMB FRATO

Primera planta.- En l’exposició "Imaginar l’educació. 50 anys amb Frato" et convidem a conéixer la trajectòria del prestigiós pedagog Francesco Tonucci i a descobrir els valors del seu concepte d’educació a través d’objectes, jocs, tallers i activitats de debat.   

Continuar llegint

TECNOREVOLUCIÓ

Primera planta- Coneix i experimenta amb alguns dels avanços més revolucionaris del món tecnològic. Nanotecnologia, biotecnologia, tecnologies de la informació i de les comunicacions, i les ciències cognitives, estan canviant el món que ens rodeja provocant una autèntica revolució que va més enllà del que podem imaginar.

Continuar llegint

ELS NOSTRES DINOSAURES

Tercera planta - Realitza un increïble viatge al passat a través de l’exposició "Els Nostres Dinosaures" i coneix més sobre estes impressionants criatures 

Continuar llegint

Arcs comunicants

Accessos est i oest, planta baixa -  Els visitants poden comprovar com funcionen les ones de so a través de l’estructures dels arcs ubicats en els accessos al Museu de les Ciències Príncep Felipe.

Continuar llegint

Finestra València

Planta baixa - Exposició de lliure accés de fons museístics destacats procedents de la col·lecció de Museu Nacional de Ciència i tecnologia (MUNCYT).

Continuar llegint

El Formiguer

Primera planta- Les diferents espècies de formigues que hi ha en el nostre planeta constituïxen el 10 per cent de la massa total del regne animal. És l'animal amb el cervell més gran en relació al seu grandària, capaç d'alçar 50 vegades el seu propi pes.

Continuar llegint

Teatre de l'Electricitat

Primera planta - A través d'una sèrie de sorprenents experiments, esta animació, inclosa en l'entrada general, rendix homenatge a l'electricitat i l'electroestàtica

Continuar llegint

L'Espai dels Xiquets

Primera planta - L'Espai dels Xiquets és una zona dedicada a xiquets d'entre 3 i 8 anys, en la que juguen i experimenten sobre els sentits, l'aigua i els animals i inclús construïxen una casa inacabada, sempre acompanyats per monitors especialitzats. Una experiència que els encantarà

 

 

Continuar llegint

ADN

Carrer Major, primera planta. Una representació artística ret homenatge a la molècula de la vida, l'ADN

Continuar llegint

Pèndol de Foucault

Carrer Major, primera planta - En la primera planta del Museu, un pèndol penjat des de l'alt de l'estructura del sostre, i amb una base circular amb elements mòbils, demostra que la terra gira sobre el seu propi eix.

Continuar llegint

Passeig dels Científics

Carrer Major Primera planta - El 'Passeig dels Científics' en el Carrer Major del Museu de les Ciències que evoca al Passeig de la Fama de Hollywood

Continuar llegint

El llegat de la Ciència: Severo Ochoa (1905- 1993)

Segona planta- Recorregut per la vida de Severo Ochoa, Premi Nobel de Fisiologia i Medicina en 1959 pels seus descobriments dels mecanismes en la sintesi biològica de l'àcid ribonucleic (ARN) i de l'àcid desoxiribonucleic (ADN)

 

Continuar llegint

El llegat de la Ciència: Ramón y Cajal (1852-1934)

Segona planta.- L'exposició narra la vida i obra de Ramón i Cajal, un dels investigadors més importants de tots els temps tant a nivell nacional com internacional. En 1906 rep el premi Nobel pels seus treballs sobre l'estructura del sistema nerviós.

Continuar llegint

El llegat de la Ciència: Jean Dausset (1916-2009)

Segona planta- El seu descobriment sobre el sistema HLA li va valdre la concessió del Premi Nobel de Medicina en 1980 junt amb Baruj Benacerraf i George D.Sneill.  El 24 de maig de 2000 va donar el seu llegat científic al Museu de les Ciències Príncipe Felipe.

Continuar llegint

Exposició Santiago Grisolía

Segona planta - Exposició que ens mostra els èxits i guardons rebuts al llarg de la seua dilatada trajectòria científica donats a l’Ajuntament de València el 16 de gener de 2013. Gràcies a l’expressa voluntat del professor estos s’exhibiran en el Museu de les Ciències junt amb les del seu mestre Severo Ochoa.

Continuar llegint

Gravetat Zero

Planta tercera- Exposició per a explorar l’univers, conéixer la investigació espacial i aprendre sobre astronomia

Continuar llegint

Simulador Espacial

Tercera planta. Un passeig a l'Estació Espacial Internacional.

Continuar llegint