Servicis de la Ciutat de les Arts i les Ciències de València

A la Ciutat de les Arts i les Cièncias de València tens tot el que necessites

SERVICIOS GENERALES

En los diferentes recintos se encuentran la mayoría de los siguientes servicios:

♦ Instalaciones adaptadas a personas con diversidad funcional ♦ Taquillas ♦ Consigna ♦ Recogida de reservas ♦ Puntos de información  ♦ Guardarropa  ♦ Servicio médico ♦ Préstamos de sillas de ruedas ♦ Cajeros automáticos ♦ Foto/recuerdo ♦ Zonas de descanso  ♦ Alquiler de bicicletas ♦ Tren turístico ♦ Visitas guiadas ♦ Acceso autobuses ♦ Restaurantes ♦ Tiendas de regalos ♦ 

Plano CAC

 

APARCAMENT

Aparcament Umbracle
Hi ha dos aparcaments: un en l'Umbracle, amb capacitat per a 665 turismes i 25 autobusos, i un altre en l'Oceanogràfic, amb capacitat per a 867 turismes.  Preu de l'aparcament. 

 

RESTAURACIÓ

la Terrassa Bar


En la Ciutat de les Arts i les Ciències hi ha una àmplia oferta gastronòmica per als visitants.

Enfront de l'Hemisfèric i junt al Museu de les Ciències Príncipe Felipe, s'enquadra La Terrassa Bar, que s'ha convertit en un espai únic rodejat d'un marc incomparable amb vistes a la Ciutat de les Arts i les Ciències.

Cafetería Hemisfèric
La cafeteria restaurant de l'Hemisfèric (reserves 96.197.55.00/ marketing@oceanografic.org) oferix un ampli assortiment d'entrepans calents i freds, gelats, snacks i tot tipus de begudes. La cuina, basada en els productes mediterranis, oferta una gran varietat de menús per a grups d'adults i escolars, picnic, desdejunis i servicis complementaris elaborats amb els millors productes de la terra i l'atenció de tots els detalls.

Mes informació dels servicis de l'Hemisfèric.

 
 


El restaurant Museu Trattoria del Museu de les Ciències Príncep Felipe està especialitzat en cuina italiana, amb els sabors tradicionals mediterranis amb tocs creatius en la presentació dels seus plats.  Informació i reserves en info@oceanografic.org i 960470647. 

Mes informació dels servicis del Museu.

Oceanogràfic
L'Oceanogràfic arreplega diverses possibilitats de restauració d'acord amb els interessos dels visitants: la cuina d'alta qualitat del Restaurant Submarí (reserves 96.197.55.65), ubicat en el llac central, el Restaurant Oceans, que destaca per la seua cuidada selecció de productes i la seua terrassa amb vista al complex, l'Autoservici La Llotja, servici ràpid de qualsevol tipus de menjars amb gran varietat de plats per a tota la família, la Pizzeria Gelateria Mediterrani, l'Hamburgueseria Tabarca i la Gelateria Trencaglaç.

 

Botigues

Botigues
En les nostres botigues, ubicades en l'Hemisfèric, el Museu de les Ciències i l'Oceanogràfic, es poden trobar productes exclusius, així com articles relacionats amb la temàtica de les pel·lícules, exposicions i animals que es troben actualment en les nostres instal·lacions.