EXPOSICIONS

Vine i experimenta en les nostres exposicions interactives.

TALLERS

Divertir-te o aprendre? En Ciència a Escena ho fem tot!

PROJECCIONS

Disfruta de 900 metres quadrats de pantalla en l’únic IMAX DOME d’Espanya.

ANIMALS

Coneix en l'Oceanogràfic els principals ecosistemes marins del planeta.

EXPOSICIONS

Vols vindre amb el teu cole? Descobrix tot el que tenim preparat per al teu centre

CUMPLEDIVER

Viu el cumple més divertit i diferent amb nosaltres!

Esdeveniments especials

Realiza el millor esdeveniment en un entorn únic

El club de tots

Tot un món d’avantatges per als amants de la ciència

Destacats en la Ciutat de les Arts i les Ciències

Descobrix les activitats, exposicions, projeccions i tallers més destacats en un sol lloc.

OFERTA ESCOLAR

+INFO

La tornada al col·le sempre és més entretinguda amb la nostra oferta educativa. Coneix la gran varietat de continguts que hem preparat per a este curs escolar i descobrix totes les novetats que t’esperen si véns a veure’ns: nous planetaris, pel·lícules i exposicions.

UNA AUTOPISTA DARRERE DE L'ENDOLL

+INFO

T’imagines un món sense electricitat? Costa imaginar-ho, diàriament fem ús d’ella i en molts casos a penes ens n’adonem. Descobrix què és, com funciona o com arriba a les nostres cases en un recorregut interactiu on podràs participar i experimentar.

ESCULTURES MONUMENTALS. MANOLO VALDÉS

+INFO

La Fundació Hortensia Herrero porta a la Ciutat de les Arts i les Ciències esta mostra temporal formada per sis escultures monumentals de Manolo Valdés. L'artista ha creat uns grans caps amb tocats compostos per diversos motius com papallones, formes geomètriques o una pamela. Els visitants han triat "La pamela" per a que es quede a la ciutat, a La Marina de València

IMAGINAR L'EDUCACIÓ. 50 ANYS AMB FRATO. A PARTIR DEL 28 DE SETEMBRE

+INFO

Et convidem a conéixer la trajectòria del prestigiós pedagog Francesco Tonucci i els valors del seu concepte d’educació. Trobaràs més d’un centenar d'objectes, espais participatius, tallers didàctics o activitats de debat. Una gran oportunitat per a descobrir l’immens potencial dels xiquets

CICLES DE CONFERÈNCIES. LLIURE ACCÉS

+INFO

Tornen les conferències de divulgació científica al Museu de les Ciències. En els cicles d'"Astronomia" i "De ciència certa" parlarem a l’octubre i novembre sobre el medi intergalàctic, l’astronomia gravitacional, la geologia i els virus com el zika. Lliure accés prèvia inscripció.

AMERICA WILD. PARCS NATURALS

+INFO

Coneix el fantàstic tresor natural dels parcs nacionals d'EUA de la mà d'intrèpids exploradors. Esta projecció IMAX captura la impressionant bellesa de la naturalesa en estat pur i ens recorda que estos llocs són una part essencial de l'esperit humà.

Veure vídeo relacionat