EXPOSICIONS

Vine i experimenta en les nostres exposicions interactives.

TALLERS

Divertir-te o aprendre? En Ciència a Escena ho fem tot!

PROJECCIONS

Disfruta de 900 metres quadrats de pantalla en l’únic IMAX DOME d’Espanya.

ANIMALS

Coneix en l'Oceanogràfic els principals ecosistemes marins del planeta.

ESCOLARS

Vols vindre amb el teu cole? Descobrix tot el que tenim preparat per al teu centre

CUMPLEDIVER

Viu el cumple més divertit i diferent amb nosaltres!

Esdeveniments especials

Realitza el millor esdeveniment en un entorn únic

El club de tots

Tot un món d’avantatges per als amants de la ciència

Destacats en la Ciutat de les Arts i les Ciències

Descobrix les activitats, exposicions, projeccions i tallers més destacats en un sol lloc.

L'ESPAI DELS XIQUETS

+INFO

L'Espai dels Xiquets és una zona dedicada a xiquets d'entre 3 i 8 anys, en la que juguen i experimenten sobre els sentits, l'aigua i els animals i inclús construïxen una casa inacabada, sempre acompanyats per monitors especialitzats. Una experiència que els encantarà

DREAM BIG

+INFO

Somia en gran en l'Hemisfèric. La pel·lícula IMAX "Dream Big" t'oferix una nova perspectiva de l'enginyeria més enllà de les matemàtiques amb històries que inspiraran a la pròxima generació d'enginyers. Descobrix com el seu treball ajuda a millorar les nostres vides i a aconseguir un futur més sostenible

Veure vídeo relacionat

ESCOLA D'ESTIU

+INFO

Reserva ja la teua plaça per a la nostra Escola d'Estiu. Este any viurem una autèntica aventura espacial. Descobrirem els secrets de Mart, viatjarem a l'Estació Espacial Internacional o buscarem rastres de vida en la nostra galàxia. Coneixerem les noves espècies de l'Oceanogràfic i també dormirem amb taurons! T'apuntes?

MÚSICA EN OBERT AMB BERKLEE

+INFO

Torna "Música en obert amb Berklee". Concerts de lliure accés, projeccions, tallers i demostracions, activitats especials que es combinen de la mà d'uns músics amb un extraordinari talent.

Teatre de l'Electricitat

+INFO

A través d'una sèrie de sorprenents experiments, esta animació, inclosa en l'entrada general del Museu de les Ciències, rendix homenatge a l'electricitat i l'electroestàtica. Campanes que sonen sense tocar-les, veles que s'apaguen amb una vareta metàl·lica sense necessitat de bufar, anells ballarins o tubs de neó que s'encenen al tocar els seus extrems, són algunes de les experiències que trobem en el Teatre de l'Electricitat.

L'OCEÀ SECRET DE JEAN-MICHEL COUSTEAU

+INFO

Realitza un impressionant viatge a un món ocult dins de l’oceà, sovint massa xicotet per a ser vist a simple vista, i descobrix el comportament de més de trenta espècies marines. "L’oceà secret de Jean-Michel Cousteau" ens mostra com la vida més xicoteta en el mar és la força més poderosa de la que tots depenem.