EXPOSICIONS

Vine i experimenta en les nostres exposicions interactives.

TALLERS

Divertir-te o aprendre? En Ciència a Escena ho fem tot!

PROJECCIONS

Disfruta de 900 metres quadrats de pantalla en l’únic IMAX DOME d’Espanya.

ANIMALS

Coneix en l'Oceanogràfic els principals ecosistemes marins del planeta.EXPOSICIONS

Vols vindre amb el teu cole? Descobrix tot el que tenim preparat per al teu centre

CUMPLEDIVER

Viu el cumple més divertit i diferent amb nosaltres!

Esdeveniments especials

Realiza el millor esdeveniment en un entorn únic

El club de tots

Tot un món d’avantatges per als amants de la ciència

Destacats en la Ciutat de les Arts i les Ciències

Descobrix les activitats, exposicions, projeccions i tallers més destacats en un sol lloc.

L'ESPAI DELS XIQUETS

+INFO

L'Espai dels Xiquets és una zona dedicada a xiquets d'entre 3 i 8 anys, en la que juguen i experimenten sobre els sentits, l'aigua i els animals i inclús construïxen una casa inacabada, sempre acompanyats per monitors especialitzats. Un altre dels llocs preferits pels xiquets és ‘El Formiguer’, que recrea els túnels on habiten les formigues Atta, o talladores de fulles, un gènere de formigues capaces de cultivar la seua pròpia plantació de fongs.

UNA AUTOPISTA DARRERE DE L'ENDOLL

+INFO

T’imagines un món sense electricitat? Costa imaginar-ho, diàriament fem ús d’ella i en molts casos a penes ens n’adonem. Descobrix què és, com funciona o com arriba a les nostres cases en un recorregut interactiu on podràs participar i experimentar.

ESCOLA D'ESTIU

+INFO

T’apuntes a la nostra Escola d’Estiu? Descobrix tots els secrets de la paleontologia i convertix-te en un autèntic detectiu del passat. Realitza un viatge molt "espacial" a través del nostre planetari, coneix les noves espècies de l’Oceanogràfic i passa una nit dormint amb taurons! Per a xiquets de 5 a 12 anys.

ELS NOSTRES DINOSAURES

+INFO

Realitza un apassionant viatge al passat a través de l'exposició ‘Els nostres dinosaures', que mostra la increïble història de la vida en la Terra durant l'era del Mesozoic. Esta exposició és una de les mostres més completes, realitzades fins a la data, amb restes paleontològiques, descoberts de cap a cap del nostre territori, quedant representats centenars de milers d'anys, quan el nostre planeta estava poblat per sers extraordinaris: els dinosaures.

Veure vídeo relacionat

MÚSICA EN OBERT AMB BERKLEE

+INFO

'Música en obert amb Berklee' concerts, performances, tallers, presentacions públiques de projectes d'investigació, activitats especials on ciència, creativitat i música es combinen generant coses completament originals, tot això de la mà d'uns músics dotats d'un extraordinari talent que ens sorprendran amb la seua tècnica i la seua inspiració en cada una de les actuacions.

AMERICA WILD. PARCS NATURALS

+INFO

Coneix el fantàstic tresor natural dels parcs nacionals d’EUA de la mà d’intrèpids exploradors. Esta projecció IMAX captura la impressionant bellesa de la naturalesa en estat pur i ens recorda que estos llocs són una part essencial de l’esperit humà.

Veure vídeo relacionat