EXPOSICIONS

Vine i experimenta en les nostres exposicions interactives.

TALLERS

Divertir-te o aprendre? En Ciència a Escena ho fem tot!

PROJECCIONS

Disfruta de 900 metres quadrats de pantalla en l’únic IMAX DOME d’Espanya.

ANIMALS

Coneix en l'Oceanogràfic els principals ecosistemes marins del planeta.

EXPOSICIONS

Vols vindre amb el teu cole? Descobrix tot el que tenim preparat per al teu centre

CUMPLEDIVER

Viu el cumple més divertit i diferent amb nosaltres!

Esdeveniments especials

Realitza el millor esdeveniment en un entorn únic

El club de tots

Tot un món d’avantatges per als amants de la ciència

Destacats en la Ciutat de les Arts i les Ciències

Descobrix les activitats, exposicions, projeccions i tallers més destacats en un sol lloc.

PASSAPORT A L'ESPAI

+INFO

Vols convertir-te en astronauta? Somies en viatjar a l’espai, o a Mart? La Ciutat de les Arts i les Ciències, en col·laboració amb l’Agència Espacial Europea (ESA), presenta un any més la iniciativa 'Passaport a l’Espai'. Fins al 21 de maig de 2018, aconseguix el teu Passaport i encunya cada una de les activitats relacionades amb l’astronomia per a entrar en el sorteig de fantàstics premis.

UNA AUTOPISTA DARRERE DE L'ENDOLL

+INFO

T’imagines un món sense electricitat? Costa imaginar-ho, diàriament fem ús d’ella i en molts casos a penes ens n’adonem. Descobrix què és, com funciona o com arriba a les nostres cases en un recorregut interactiu on podràs participar i experimentar.

ESCULTURES MONUMENTALS. MANOLO VALDÉS

+INFO

La Fundació Hortensia Herrero porta a la Ciutat de les Arts i les Ciències esta mostra temporal formada per sis escultures monumentals de Manolo Valdés. L'artista ha creat uns grans caps amb tocats compostos per diversos motius com papallones, formes geomètriques o una pamela. Els visitants han triat "La pamela" per a que es quede a la ciutat, a La Marina de València

IMAGINAR L'EDUCACIÓ. 50 ANYS AMB FRATO

+INFO

Et convidem a conéixer la trajectòria del prestigiós pedagog Francesco Tonucci i els valors del seu concepte d’educació. Trobaràs més d’un centenar d'objectes, espais participatius, tallers didàctics o activitats de debat. Una gran oportunitat per a descobrir l’immens potencial dels xiquets

CICLES DE CONFERÈNCIES. LLIURE ACCÉS

+INFO

Tornen les conferències de divulgació científica al Museu de les Ciències. En els cicles d'"Astronomia", "De ciència certa" i "Actualitat"parlarem a l’octubre i novembre sobre astronomia gravitacional, virus com el zika o el radiotelescopi SKA, la major infraestructura científica sobre el planeta. Lliure accés prèvia inscripció.

ROBINSON CRUSOE 3D

+INFO

Viu les increïbles aventures d’un nàufrag i la seua convivència amb els habitants de l’exòtica illa d'on intenta escapar. Un Robinson Crusoe propens als accidents intenta adaptar-se a la seua nova vida junt amb els animals d’una illa tropical sorpresos al trobar esta estranya criatura. Per a tota la família!

Veure vídeo relacionat