↓

Les Nocturnes d'hivern.

La millor forma de passar les nits d'hivern és... mirant al cel. Per això, en la Ciutat de les Arts i les Ciències t'oferim la possibilitat de fer-ho participant en Les Nocturnes, les nostres sessions de planetari on la veu en directe i la música s'unixen de manera perfecta. Dissabte 17 de desembre de 2016. Dissabtes del 7 de gener a l'11 de març de 2017 A les 20:00 hores
Las nocturnas de invierno

Si acudixes a l'Hemisfèric et delectaràs amb fascinants històries mitològiques associades a algunes de les estreles i constel.lacions típiques del cel nocturn d'hivern. A més, coneixeràs coses curioses relacionades amb els signes del zodíac, dels que no sempre et van comptar tota la veritat.

En Les Nocturnes viatjarem, pel mateix preu, al Pol Nord i a l'Equador per a fer una ullada als seus respectius cels nocturns. I, inclús,  realitzaràs un apassionant viatge que et transportarà fins al gèlid cel nocturn del pol nord, o als enigmàtics Núvols de Magallanes. I, com si anares un verdader astronauta del segle XXIII sobrevolaràs la superfície de Mart, els anells d'Urà i inclús el planeta nano més famós de l'Univers, Plutó.


Esta completa sessió també et permetrà aguaitar als límits de la nostra galàxia, la Via Làctia, des d'on divisar, en tota la seua esplendor, a les nostres ‘veïnes galàctiques', els famosos núvols de Magallanes. Un autèntic plaer tant per a la teua ment com per als teus sentits.

A més, Les Nocturnes d’hivern tenen una banda sonora molt especial: una de les composicions guanyadores del Concurs 'Posa-li música a les estreles'. Es tracta de l’obra del músic David Vázquez que acompanyarà el públic assistent en esta original proposta d’exploració espacial hivernal.

PROGRAMA:

Dissabte 17 de desembre de 2016. Dissabtes del 7 de gener a l'11 de març de 2017. Consultar programació

Totes les sessions se celebraran en la sala de projeccions de l'Hemisfèric. 

Els socis del Club CienciAmics i Club Ciutat de les Arts i les Ciències tindran un descompte del 50 per cent