Projeccions | Horaris de l'Hemisfèric

Projeccions

DREAM BIG. A PARTIR DE L'1 D'ABRIL

Somia en gran i coneix l’enginy humà darrere de les meravelles de l’enginyeria, grans i xicotetes. Descobrix com el treball dels seus creadors ajuda a millorar les nostres vides i a aconseguir un futur més sostenible

Continuar llegint

ROBINSON CRUSOE 3D

Viu les increïbles aventures d’un nàufrag i la seua convivència amb els habitants de l’exòtica illa d'on intenta escapar. Animació infantil en cine digital 3D.   

 

Continuar llegint

VIATGE A L'ESPAI. PRÒXIMA PARADA: MART

Descobrix les missions més importants de la carrera aeroespacial que permetrà, en un futur, capturar asteroides o aterrar en la superfície de Mart

 

Continuar llegint

L'OCEÀ SECRET DE JEAN-MICHEL COUSTEAU

Descobrix un món secret dins de l’oceà. Gràcies a la impressionant pantalla IMAX DOME, "L’oceà secret de Jean-Michel Cousteau" ens mostra com la vida més xicoteta en el mar és la força més poderosa de la que tots depenem.


 

 

Continuar llegint

AMERICA WILD. PARCS NATURALS

Coneix el fantàstic tresor natural dels parcs nacionals d’EUA de la mà d’intrèpids exploradors. Esta projecció IMAX captura la impressionant bellesa de la naturalesa en estat pur i ens recorda que estos llocs són una part essencial de l’esperit humà.    
 

Continuar llegint

CAMINANT ENTRE DINOSAURES: PLANETA PREHISTÒRIC 3D

Viatja a l’Alaska del Cretaci i descobrix les aventures de dos grans dinosaures herbívors, des del seu naixement, la seua lluita per sobreviure en una climatologia extrema i els seus enfrontaments amb depredadors. Cine digital 3D.  

 

Continuar llegint