↓

Descobrix l'Hemisfèric

Cine IMAX i projeccions digitals per a viure aventures a través d´imatges espectaculars.

És la sala més gran d'Espanya que alberga tres sistemes de projecció en una pantalla còncava de 900 metres quadrats:

  • Cine en gran format, IMAX Dome.
  • Cine digital 3D. Mesures de la pantalla 3D, rectangle d' aproximadament 16x8 metres.
  • Projeccions digitals. Representacions astronòmiques i espectacles d'entreteniment. 

Tour Virtual 360º

Inaugurat en 1998, l'Hemisfèric fou el primer edifici de la Ciutat de les Arts i les Ciències que va obrir les seues portes al públic. És un edifici espectacular dissenyat per Santiago Calatrava, que compta amb una coberta ovoide de més de 100 metres de longitud, que alberga en el seu interior la gran esfera que constituïx la sala de projeccions.

Ampliar informació

Destacats a la Ciutat de les Arts i les Ciències

Descobrix les activitats, exposicions, projeccions i tallers més destacats en un sol lloc.

AMERICA WILD. PARCS NATURALS Projecció IMAX AMERICA WILD. PARCS NATURALS

Coneix el fantàstic tresor natural dels parcs nacionals d’EUA de la mà d’intrèpids exploradors. Esta projecció IMAX captura la impressionant bellesa de la naturalesa en estat pur i ens recorda que estos llocs són una part essencial de l’esperit humà.

Veure vídeo relacionat

CAMINANT ENTRE DINOSAURES: PLANETA PREHISTÒRIC 3D Projecció digital 3D CAMINANT ENTRE DINOSAURES: PLANETA PREHISTÒRIC 3D

La pel·lícula trasllada als espectadors a l’Alaska del Cretaci a través de la història de dos jóvens Pachyrhirosaurus (grans dinosaures herbívors) des del moment que ixen de l’ou, la seua trobada amb els depredadors, la climatologia extrema a la que es veuen sotmesos, els desastres naturals i com lluiten per sobreviure a través de les estacions.

Veure video relacionat

ROBOTS Pel.lícula documental IMAX ROBOTS

National Geographic Studios presenta 'ROBOTS' que descobrix a l’espectador com es construïx un androide i els desafiaments que afronten els robots hui en dia. 'Robots' és una mirada fascinant i divertida cap al que ens fa humans que mostra com els androides ja estan canviant el nostre món. La pel·lícula és un avanç del que podria ser possible en un futur, ja que els científics usen el disseny més innovador per a fer personatges cibernètics menys "androides" i més humans.

Veure vídeo relacionat

ESCAPADA AL PARADÍS 3D. UNA NOVA AVENTURA DE TORTUGUES Animació digital 3D ESCAPADA AL PARADÍS 3D. UNA NOVA AVENTURA DE TORTUGUES

Nova pel·lícula d'animació infantil en cine digital 3D que presenta una història d'amistat i de treball en equip a través de les aventures de dos simpàtiques tortugues de mar, Sammy i Ray que seran capturades per caçadors furtius i viuran increïbles experiències per a tornar al seu llar.

Veure vídeo relacionat

EL VOL DE LES PAPALLONES: UNA INCREÏBLE EXPERIÈNCIA DE MIGRACIÓ I LA RECERCA D'UN HOME PER A DESENTRANYAR ELS SEUS MISTERIS Projecció IMAX EL VOL DE LES PAPALLONES: UNA INCREÏBLE EXPERIÈNCIA DE MIGRACIÓ I LA RECERCA D'UN HOME PER A DESENTRANYAR ELS SEUS MISTERIS

La pel·lícula IMAX 'El vol de les papallones' narra la més sorprenent de les migracions sobre la Terra. Descobrix el fantàstic viatge migratori que realitzen centenars de milions de papallones Monarca cada tardor, des de Canadà fins a Mèxic.

Veure el video relacionat

'Mirant l'invisible' transporta a l'espectador a un món en què mai ha estat Projecció 'Mirant l'invisible' transporta a l'espectador a un món en què mai ha estat

L'aire que respirem està ple de partícules invisibles: pol·len, cèl·lules de la pell, restes d'insectes, pèl d'animal, inclús matèria espacial procedent d¿explosions de supernoves. Estrena a Espanya d'esta producció National Geographic que explora més enllà dels límits de la visió humana i descobrix processos de la naturalesa mai vistos abans.

Veure vídeo relacionat

Sabies que...

L'HEMISFÈRIC VA SER EL PRIMER EDIFICI

L'HEMISFÈRIC VA SER EL PRIMER EDIFICI ...l'Hemisfèric va ser el primer edifici que va obrir les seues portes en la Ciutat de les Arts i les Ciències en 1998?

Servicis de l'Hemisfèric

Descobrix tots els servicis de l'Hemisfèric

  • Restaurants. Disposa d'una cafeteria oberta tots els dies i d'un restaurant per a grups amb capacitat màxima per a 100 persones. Àmplia oferta de menús.
  • Botigues. En la botiga de L'Hemisfèric trobaràs productes relacionats tant amb els temes de les pel·lícules projectades en eixe moment, com amb els planetes, les estreles, les galàxies i l'astronomia en general.

Tots els serveis