Descobrix l'Àgora | Coneix l'Àgora

Descubrix l'Àgora

Edifici concebut com un espai multifuncional de gran versatilitat en què es poden fer actes de diversa naturalesa.

Espai amb tanta versatilitat, que s’hi podran fer activitats de diversa naturalesa. Un escenari multifuncional projectat per a congressos, convencions, concerts i representacions, amb la possibilitat de transformar-se en zona per a exposicions. L’Àgora és una estructura metàl·lica de planta semblant a una el·lipse apuntada, d’uns 88 metres de llarg per 66 d’ample. L’àrea coberta ocupa vora 4.811 m2. Este gran espai interior es concep com una plaça pública coberta, de planta diàfana, al mateix nivell que els estanys i passejos adjacents. L’edifici està rodejat per dos estanys que servixen de complement a l’espai interior. 

L'esplanada de l'Assut, situada entre el Museu de les Ciències Príncep Felipe i l'Àgora, disposa de més de 12.000 metres quadrats completament diàfans.

Destacats Ágora

Espai amb una versatilitat que permet acollir esdeveniments de diversa naturalesa

+INFO

Escenari multifuncional projectat per a la celebració de congressos, convencions, esdeveniments esportius, concerts o representacions, amb la possibilitat de transformar-se en zona expositiva.

Descobrix les millors imatges de l'Àgora de la Ciutat de les Arts i les Ciències

+INFO

Et presentem les imatges més espectaculars de l'Àgora de la Ciutat de les Arts i les Ciències en la galeria fotogràfica dedicada a este edifici emblemàtic. Descobrix ací detalls de la seua arquitectura i com els seus espais es transformen per a acollir esdeveniments de qualsevol tipus, des d'esport o certàmens de moda, a espectacles i concerts